Events

Events

Event regelen? Dan ben je hier op de juiste plek! Wij bieden een ruime keuze aan bijzondere events. Liever een event op maat? Onze creatieve organisatietalenten staan voor jullie in de startblokken! Samen met onze enthousiaste (outdoor) instructeurs zorgen wij voor een unieke beleving. Wij beloven events waar nog lang over nagepraat zal worden!

Events voor bedrijven

Dagelijks zorgen wij met ons enthousiaste team van (outdoor) instructeurs en eventcreators ervoor dat een zakelijk event, teamuitje of vergaderbreak een unieke beleving wordt om nooit te vergeten. We bieden en ontzorgen onze klanten met een zorgvuldig gekozen diversiteit aan activiteiten en workshop. Bekijk onze website voor een impressie of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Online boeken of event op maat

Via onze website kunnen eenvoudig zakelijke events, bedrijfsuitjes, teamactiviteiten, teambuilding programma’s en workshops geboekt worden. Liever een event op maat? Bel, mail of chat met ons organisatiebureau of vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen 24 uur een gratis voorstel op maat.

Persoonlijke aanpak

Bij de organisatie van events hanteren wij een persoonlijke aanpak. We vinden het belangrijk om goed de tijd te nemen voor onze klanten en goed te luisteren naar jullie wensen. Na het eerste programmavoorstel nemen wij contact op om te horen of het programma aan jullie wensen voldoet of dat jullie nog zaken willen wijzigen. Op de dag van het event zelf worden de deelnemers welkom geheten door onze instructeurs en volgt een uitleg over het programma. De instructeurs zijn volledig gekwalificeerd en vol enthousiasme om jullie een geweldige dag te bezorgen.

Events op meer dan 400 locaties

De locaties waar wij onze outdoor events, teambuilding activiteiten en vergaderbreaks organiseren liggen verspreid door heel Nederland. We werken samen met meer dan 400 landgoederen, kastelen, buitenplaatsen, hoeves, boerderijen en andere unieke locaties. De locaties waar wij mee werken zijn bijzonder, uniek en anders-dan-anders. Door de ideale omstandigheden te creëen zal de omgeving de unieke belevinging versterken. Wanneer jullie de beschikking hebben over een eigen terrein of al op een vaste locatie verblijven, dan kunnen wij op verzoek ook op jullie eigen locatie de events verzorgen.

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.