Conferentie

Conferentie

Een conferentie is een bespreking tussen meerdere partijen, wetenschappers of staten, ook wel conventie of congres genoemd. Vanwege het aantal personen wordt een conferentie vrijwel altijd op een externe locatie georganiseerd, in een conferentiezaal. Voor meerdaagse conferenties zijn er in Nederland tal van mooie conferentieoorden met overnachtingsmogelijkheden. Op deze website vind je zowel conferentiehotels als activiteiten voor een geslaagde conferentie. Alle locaties en activiteiten kunnen naar wens gecombineerd worden.

Conferentie organiseren

De organisatie van een conferentie start met het vinden van een passende, inspirerende conferentieruimte. Bij voorkeur een conferentieoord welke centraal gelegen is voor de deelnemers, makkelijk bereikbaar is en over voldoende parkeerplaatsen beschikt. Het conferentiecentrum dient tevens goed bereikbaar te zijn per openbaar vervoer of hiervoor een gratis shutteservice ter beschikking te stellen. Bekijk hier de meest inspirerende conferentiehotels in Nederland.

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Conferentiecentrum

Naast de ligging moet het conferentiecentrum uiteraard in alle opzichten geschikt zijn voor jullie conferentie. Denk hierbij aan het aantal personen in de conferentieruimte, maar ook over de juiste geluidsapparatuur, audio-visuele faciliteiten en de mogelijkheid om de conferentie van passende catering te voorzien.

Een conferentiezaal kiezen

Op deze site vind je een aantal inspirerende en bijzondere conferentiezalen. Via de uitgebreide zoekpagina kan je zelf zoeken op provincie of plaats en direct online een offerte aanvragen. Wil je liever een voorstel op maat, neen dan contact met ons op. Onze service is gratis en je hebt altijd rechtstreeks contact met het conferentiecentrum van je keuze.

Activiteiten bij conferenties

Wil je je conferentie onderbreken of afsluiten met een inspirerende activiteit, dan bieden wij hiervoor een aantal inspirerende mogelijkheden voor activiteiten tijdens conferenties. Zit er geen activiteit bij die je aanspreekt, neem dan contact met ons op. Wij helpen met veel plezier met het samenstellen van een onvergetelijk conferentieprogramma.

Een geslaagde conferentie

Een geslaagde conferentie begint bij de juiste locatie. Daarom vind je op deze site alleen bijzondere en inspirerende conferentiezalen. Want, zo vinden wij, standaard kan altijd nog. Wil je snel weten welke ruimtes nog beschikbaar zijn voor jullie conferentie? Plaats je vraag dan op ons prikbord. Je ontvangt per ommegaande mooie offertes van bijzondere conferentieruimtes in uw mailbox. Deze service is gratis en je hebt altijd direct contact met het conferentiecentrum.

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.