Brochure vergaderbreaks

Brochure vergaderbreaks

Op zoek naar een inspirerende teambuildingactiviteit of unieke vergaderbreak? Vraag hieronder snel en eenvoudig onze uitgebreide brochure aan met een overzicht van alle teambuildingactiviteiten.

Wat zijn vergaderbreaks?

Vergaderbreaks zijn korte workshops of activiteiten van maximaal 2 uur, die een bijeenkomst nét dat beetje extra kunnen geven. In onze brochure vind je een selectie van de meest inspirerende vergaderbreaks: van een workshop spiegelen met honden tot een teambuilding met schapen of roofvogels.

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Op maat gemaakt voor de zakelijke markt

Onze activiteiten zijn speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. De programma’s zijn een originele en leuke manier om de samenwerking binnen teams te verbeteren of a ls hulpmiddel bij (management trainingen, team development processen, leiderschapsontwikkeling, of als krachtig startpunt van een brainstorm. De begeleiders z ijn ervaren en getraind om de uitkomsten te vertalen naar de dagelijkse situatie op de werkvloer.

Bijzondere locaties

BuitenBusiness biedt een keuze uit een unieke collectie Inspiratie-Locaties waar de activiteiten kunnen plaatsvinden. Deze locaties zijn met zorg geselecteerd en bieden een vruchtbare voedingsbodem voor een zakelijke meeting. Door de activiteiten op een Inspiratie Locatie te laten plaatsvinden ben je verzekerd van een inspirerende beleving. Wij helpen graag en gratis bij het vinden van een passende locatie.

Hulp nodig?

Wij helpen je graag met het samenstellen van een inspirerend programma en het vinden van een passende locatie. Bel hiervoor met ons organisatiebureau: 0575 470258 of mail naar naar: [email protected]. Liever eerst wat inspiratie opdoen? Vraag hier dan geheel kosteloos onze uitgebreide activteitenbrochure aan!

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.