Bedrijfsuitje met Betekenis

Bedrijfsuitje met Betekenis

Een bedrijfsuitje kan, mits goed gekozen, een positieve invloed hebben op de onderlinge sfeer en samenwerking binnen teams. Bovendien is het een goede manier om elkaar eens op een andere manier te leren kennen en waarderen. Het organiseren van een origineel en dagvullend bedrijfsuitje blijkt echter voor veel bedrijven ieder jaar weer een hele klus. Daarom hebben wij een aantal originele bedrijfsuitjes samengesteld, gebaseerd op thema en beleving. Leuk en ontspannen, maar wel met een betekenis. Een bedrijfs uitje waarbij deelnemers elkaar inspireren, motiveren en als groep moeten samenwerken. Originele en leuke uitjes, waarbij mensen op een positieve en respectvolle manier worden verrast. Kortom, zo’n bedrijfsuitje waar jaren later nog over gepraat wordt…

Origineel bedrijfsuitje met blijvend effect

Ieder jaar blijkt het weer een hele klus: het vinden van een origineel en bovenal leuk bedrijfsuitje. Om je hierbij te helpen, hebben wij een aantal kant-en-klare bedrijfsuitjes samengesteld. Onze programma's zijn niet zomaar uitjes, je krijgt een bedrijfsuitje met betekenis. Samengesteld aan de hand van thema's die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de onderlinge sfeer en samenwerking binnen teams. Laat je verrassen...

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Halve dag of hele dag

We hebben een aantal complete programma’s samengesteld, waarbij de indeling en duur van de workshops  naar wens ingevuld kan worden. Enkele voorbeelden:
* Halve dag: ’s middags starten met een workshop, half uur pauze tussendoor, daarna 2e workshop, afsluiten met een hapje en een drankje
* Hele dag:  ’s ochtends en ’s middags een workshop, tussendoor een lunch
* Hele dag incl. presentatie: ’s ochtends starten met presentatie, aansluitend een workshop, lunch, na de lunch weer een presentatie en afsluiten met een workshop
* Hele dag incl. lunch en diner: ’s ochtends starten met een presentatie, aansluitend een workshop, lunch, na de lunch weer een workshop, afsluiten met een drankje en een hapje, barbecue of diner (afsluiting niet bij prijs inbegrepen)

Kies het thema dat bij jullie past

Samenwerken en Leiderschap
Teambuilding schapendrijven & Teambuilding met Roofvogels
Een inspirerend dagprogramma waarbij schapen, honden en roofvogels aanzetten tot samenwerken, leiding geven en ontvangen.

Samenwerken en Persoonlijke Ontwikkeling
Teambuilding Schapendrijven & Spiegelen met honden
Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, waarbij een hond fungeert als je eigen coach. De schapen laten je vervolgens zien waarom samenwerken noodzakelijk is voor het behalen van resultaat.

Persoonlijke Ontwikkeling & Grenzen Verleggen
Spiegelen met honden & Teambuilding met Roofvogels
Een spoor naar je eigen ontwikkeling met een hond als je eigen, persoonlijke trainer. In een spannend spel met roofvogels wordt je vervolgens uitgedaagd om je persoonlijke grenzen te verleggen.

Samenwerken en Communicatie
Katapult/Brug Bouwen & Blind Boogschieten
Samen gaan voor hetzelfde doel, alle neuzen dezelfde kant op. Dat lukt alleen als iedereen hoort en gehoord wordt…

Teambuilding, Leiden en Laten Leiden
Schermen & Percussie maatje meer
Ga je de strijd aan of kies je voor een gezamenlijk doel? Laat je leiden door de energie van de groep en ervaar de kracht van een ultiem, gezamenlijk eindresultaat.

Omgaan met druk
Tai Chi & Schermen
Via ontspanning, rust en verbinding vallen de maskers af en treed je je tegenstander met open vizier  tegemoet.

Energiek omgaan met weerstand
Percussie & Energie & Pijl breken
Een indrukwekkende ervaring waarbij je ongekende mogelijkheden in jezelf ontdekt. Negatieve energie komt vanaf deze dag  niet meer voor in je team.

Mogelijk op iedere locatie

Alle bedrijfsuitjes zijn op thema samengesteld en kunnen op iedere gewenste inspiratie-locatie worden georganiseerd. Het arrangement is inclusief een ontvangst met koffie, thee en iets lekkers, een aantal workshops, lunch en drankjes en versnaperingen tussendoor. Voor duurdere locaties wordt een toeslag berekend. Uiteraard is de complete organisatie en coördinatie op de dag zelf bij de prijs inbegrepen.

Bedrijfsuitje op maat

Staat het gewenste arrangement hier niet bij? Wij denken graag met je mee en zullen alles in het werk stellen om een unieke beleving te creëeren. Belangrijk is hierbij om van tevoren vast te stellen wat het doel van het bedrijfsuitje dient te zijn. De bedrijfsuitjes die wij aanbieden, onderscheiden zich van andere uitjes door de serieuze ondertoon, verpakt in een ontspannen en inspirerende beleving.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

Goed om te weten: onze bedrijfsuitjes met betekenis vallen in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven. Lees hier meer over de werkkostenregeling.

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.