Inspiratiedag voor inspiratie locaties

Op dinsdag 31 mei 2016 organiseert BuitenBusiness een kleinschalige inspiratiedag met als thema: "Meer business begint bij een goede website". Spreekt dit thema je aan? En is je locatie aangesloten bij BuitenBusiness? Dan ben je op deze dag van harte welkom op ons buitenkantoor. In een informele setting wordt je persoonlijk geholpen met vragen over het goed vermarkten van je locatie en hoe je eigen website je daarbij kan helpen. 

Meer business begint bij een goede website

Het thema van deze inspiratiedag is: "Meer business begint bij een goede website". Hoe ziet jullie website eruit? Is deze goed vindbaar of valt er nog wat te verbeteren? Hoe kan je er op een eenvoudige manier voor zorgen dat je website beter vindbaar is? Is het nodig om online te adverteren? Wanneer is een Adwords-advertentie weggegooid geld? Hoe maak je een goede online advertentie? Wel of niet online boeken? Online reviews, waar moet je op letten? Hoe werken programma's als Hotjar en Google Analytics? Deze en nog meer onderwerpen komen aan de orde.

Programma 31 mei

De inspiratiedag vindt plaats op dinsdag 31 mei 2016. Het programma op deze dag ziet er als volgt uit:

 • 09.30 uur: Ontvangst met verse koffie en onze enige echte BuitenBusiness-thee. Kennismaken met andere locatie-eigenaren en de mensen achter BuitenBusiness.
 • 10.00 uur: Informatie van Wim en Nicolaj, de techneuten achter de website van BuitenBusiness. Een goede website is noodzakelijk voor het goed kunnen vermarkten van je locatie. Wim en Nicolaj geven je inside-informatie en vertellen over verbeterpunten voor je eigen website. Heb je vragen over je eigen website of loop je tegen problemen aan, pak dan deze kans!
 • 11.00 uur: Tijd voor Pim, de SEO en SEA specialist van BuitenBusiness. Pim geeft informatie, tips en trics over online marketing. Wil je weten hoe je je website hoger in Google kunt laten komen? Hoe maak je een goede Adwords-advertentie? Informatie waar je elders veel geld voor betaald, Pim vertelt het helemaal gratis.
 • 12.00 uur: Welke programma's gebruikt BuitenBusiness voor haar online marketing-strategie? Welke gratis faciliteiten biedt BuitenBusiness aan om de online vindbaarheid van je website te verhogen? We laten het zien en maken het desgewenst direct voor je in orde. Neem je laptop mee, dan kunnen we ter plekke voor je aan de slag.
 • 12.30 uur: Buiten-lunch in BuitenBusiness-stijl. Onze buiten-kok maakt een heerlijke lunch voor ons klaar op houtvuur. Wil je de enige echte BuitenBusiness-Bietenburger niet missen? Geef je dan nu op voor deze inspiratiedag. Tijdens de lunch is er gelegenheid om als collega's onder elkaar bij te praten, vragen te stellen of nog verder te praten met de mensen van BuitenBusiness. 
 • 14.00 uur: Einde van deze inspiratiedag.
   

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Deze dag is bewust kleinschalig van opzet, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke vragen en directe hulp. Er kunnen maximaal 12 locatie-eigenaren of medewerkers deelnemen. Ben je te laat met de aanmelding en is er geen plaats meer beschikbaar? Dan word je automatisch op de lijst gezet voor de volgende inspiratiedag. Je hebt dan als eerste de gelegenheid om je aan te melden.

Wat levert het op?

 • Een kijkje achter de schermen bij BuitenBusiness
 • Inzage en uitleg over programma's als Hotjar en Google Analytics
 • Persoonlijk advies over je eigen website
 • Handige tips en trics hoe je je website beter kunt laten scoren
 • Antwoorden op vragen als: heeft online adverteren zin en hoe maak ik een goed Adwords-advertentie?
 • Gratis professionele hulp en antwoord op je web-vragen.
 • Brainstormen en bijpraten met andere locatie-eigenaren
 • Nieuwe inspiratie: proef de inspiratie-thee en geniet van de BuitenBusiness-Bietenburger.

Vergeet niet je laptop of tablet mee te nemen!

Wat kost het?

Wij vragen een kleine bijdrage voor deze dag à € 25,-- per persoon excl. BTW. Hiervoor wordt een factuur verstuurd, deze dient voor aanvang te worden voldaan. Uiteraard zijn koffie, thee, dranken en de unieke buiten-lunch inbegrepen.

Mogen we je verwelkomen?

Mogen we je verwelkomen op 31 mei in Hengelo? Vul dan hieronder het aanmeld-formulier in. Graag tot ziens!

Ja, ik kom naar de inspiratiedag van BuitenBusiness op 31 mei (max. 1 deelnemer per locatie)
 •  
 •  
 •  
 •  
Mogen we je 31 mei verwelkomen op ons buitenkantoor? Mogen we je 31 mei verwelkomen op ons buitenkantoor?
Pim, SEO en SEA specialist van BuitenBusiness Pim, SEO en SEA specialist van BuitenBusiness
Inspiratie-thee van BuitenBusiness. Of ga je toch voor koffie? Inspiratie-thee van BuitenBusiness. Of ga je toch voor koffie?