Inspiratiedag 2015

Op dinsdag 12 mei 2015 vindt de jaarlijkse Inspiratie-Dag van BuitenBusiness plaats, dit jaar weer voor locatie-eigenaren. Een dag vol inspiratie en nieuwtjes op vergader-gebied op een echte Inspiratie-Locatie: Fort aan de Klop in Utrecht. Ben je locatie-eigenaar en wil je zelf weleens zo'n leuke activiteit met de schapen of honden uitproberen? Of wil je weten op welke manier je kraanwater kunt verkopen? Of ben je benieuwd hoe de enige echte weedburger smaakt? Meld je dan nu aan via het inschrijfformulier hieronder. Tevens vind je hieronder het programma voor deze dag. De dag wordt je van harte aangeboden door BuitenBusiness, in samenwerking met Fort aan de Klop; er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Aanmelden is alleen mogelijk voor locaties die zijn aangesloten bij BuitenBusiness. Om je aan te melden, vul je onderstaand formulier in. Je aanmelding is definitief wanneer je de bevestiging hebt ontvangen. Deze bevestiging neem je mee op 12 mei, je ontvangt dan een badge. Zonder badge kunnen we helaas geen toegang tot het terrein verlenen. Per locatie kunnen maximaal 2 personen aangemeld worden.

Ja, ik kom graag naar de Inspiratiedag
  •  
  •  
  •  
  •  

Programma Inspiratiedag 2015

13.00 Ontvangst bij Fort aan de Klop in Loods A
13.30 Opening en welkom door BuitenBusiness
13.45 Presentatie Fort aan de Klop en deelnemers aan de markt
14.30 Opening inspiratiemarkt op het buitenterrein, gasten kunnen vrij rondlopen. Deelnemers aan de markt zijn:

14.45 Korte demo-workshop spelen met energie
15.15 Korte demo-workshop spiegelen met honden
16.00 Korte demo-workshop teambuilding met roofvogels
16.45 Korte demo-workshop schapendrijven
17.30 Einde programma

Routebeschrijving

De Inspiratiedag vindt plaats bij Fort aan de Klop, 1e Polderweg 2 in Utrecht. Bekijk hier de routebeschrijving naar het Fort. Zorg dat je op tijd bent, mogelijk dat de auto wat verder weg geparkeerd moet worden.

Download ROUTEBESCHRIJVING FORT AAN DE KLOP