Coaching met paarden

Het paard reflecteert perfect het menselijk gedrag en kan op deze manier confronterend en direct behulpzaam zijn bij zelfonderzoek. Paardenfluisteren is een boeiende metafoor als het om personal coaching, zelfmanagement, zelfkennis en zelfontwikkeling gaat. Om hierdoor uiteindelijk beter op het werk, in het team of op de afdeling te kunnen functioneren. Paardencoaching kan ook prima op een serieuze manier worden ingezet voor persoonlijke ontwikkelingstrajecten en teamdevelopment-processen. Paardencoaching zorgt ervoor dat mensen op een essentieel niveau met zichzelf en met elkaar in gesprek komen. Lees hier meer over paardencoaching.
 

Communicatie in haar puurste vorm

Tijdens het paardenfluisteren komen de deelnemers één op één met een paard in contact. In hun ontmoeting ervaren ze communicatie in een wel zeer pure vorm. Het paard spiegelt het gedrag van de mens en de directe lessen daaruit zijn krachtig. Het is de bedoeling dat de betreffende manager of medewerker contact met het paard maakt, het paard op zijn of haar gemak stelt en uiteindelijk opdrachten geeft. Uiteraard krijgt iedereen die dit wil ervaren een uitvoerige coachende instructie van de echte paardenfluisteraar en worden na afloop op een respectvolle wijze de bereikte resultaten geëvalueerd, met persoonlijke groei als ultiem doel. De paardencoaching wordt uitgevoerd door een ervaren trainer en/of coach welke naast de reguliere opleiding, een professionele opleiding tot paardencoach heeft gevolgd. 

Paardencoaching op iedere locatie in Nederland

Het coachen met paarden kan door ons verzorgd worden op iedere gewenste locatie in Nederland. Wil je meer weten over het coachen met paarden of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Nog meer unieke en inspirerende activiteiten