Tarot

Tarot, het klinkt misschien wat zweverig. Echter deze workshop Tarot is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en geeft op een bijzondere manier inzicht in het hoe en waarom van gebeurtenissen binnen je bedrijf en in je team. Helder, transparant en met beide benen op de (werk-)vloer.

Tarot voor bedrijven

Spiritualiteit is in. In de huidige tijd gaan we steeds vaker op zoek naar een achterliggende boodschap, naar dingen die je misschien niet direct begrijpt, maar later toch belangrijk blijken te zijn in je leven. Ook op de werkvloer, binnen je team of afdeling blijkt dat gebeurtenissen vaak niet voor niets zijn. Ben je  benieuwd naar het spirituele, de achterliggende betekenis, maar mag het niet te zweverig worden?  Onze workshop Tarot heeft een bijzondere boodschap. Leer je collega’s op een andere manier kennen en kijk eens met andere ogen naar je team of leidinggevende. Niet te zweverig, maar gewoon leuk met een betekenis en goed voor de team spirit! Geschikt voor grote en kleine groepen, buiten of binnen en mogelijk op iedere gewenste locatie in Nederland.

Workshop Tarot

De workshop “Tarot” is een bijzondere manier om collega’s dichter tot elkaar te brengen. Tijdens de workshop wordt een uitdagend spel gespeeld met tarotkaarten, waarbij je heldere feedback krijgt van een professionele tarotiste. De diepere betekenis van de kaarten worden prijsgegeven, vaak met een verrassende uitkomst. Een workshop die collega’s uitdaagt om gedachten en gevoelens uit te spreken en met begrip en respect naar elkaar te kijken. De vruchten van deze workshop zul je na afloop plukken op de werkvloer!

Tarot als trainingsinstrument

Tarot is een zeer bruikbaar instrument binnen bedrijven bij bedrijfsprocessen, veranderingen, als managementinstrument, bij ziekte en/of re-integratie, persoonlijke groei en ontwikkeling en bewustwordingsprocessen.De duur van de workshop kan variëren van een uur tot een dagdeel, afhankelijk van het aantal personen en je wensen. De thema’s kunnen vooraf besproken worden, maar kunnen ook op het moment zelf nog aangegeven of gewijzigd worden. Naast Tarot kan ook numerologie en astrologie uitgebreid ingezet worden ter ondersteuning van het proces. 

Tarot als bedrijfsuitje of vergaderbreak

Bovenstaande workshop Tarot kan tevens uitstekend ingezet worden als inspirerende vergaderbreak of bedrijfsuitje. Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen, wordt de workshop standaard aangevuld met Astrologie en/of Numerologie.

Professionele workshop Tarot op iedere locatie

De workshop Tarot voor bedrijven is op iedere locatie, zowel binnen als buiten te organiseren. Onze tarotiste is gespecialiseerd in haar vakgebied, down to earth en kan deelnemers handvaten aanreiken om zaken op de werkvloer anders aan te pakken. Bij grotere groepen worden meerdere ervaren tarotistes ingezet, zodat in kleine groepjes gewerkt kan worden.

Stuur mij meer informatie over de workshop Tarot voor Bedrijven
  •  
  •  
  •  
  •