Spelen met energie

Een vernieuwende, eigentijdse workshop voor bedrijven en teams die wel wat extra energie kunnen gebruiken.

Energie opladen en vasthouden

De dag bruisend van energie beginnen en aan het eind van de werkdag net zo veel energie over hebben, is nog niet altijd zo gemakkelijk. Wie kent het immers niet: de druk om te moeten presteren, een overvolle mailbox, de waan van de dag, reorganisaties of collega’s die je energie lijken weg te zuigen? In deze workshop ‘Spelen met Energie’ leer je hoe je dagelijks jouw energie weer kunt opladen en hoe je kunt voorkomen dat je jouw energie weggeeft. 

Energie voor jezelf en je team

In anderhalf uur ga je op een lichte manier ervaren wat voor invloed anderen hebben op jouw energie en hoe je je eigen energieveld schoon en sterk kunt houden. Hoe voorkom je dat je jouw energie weggeeft en dat je uitgeput raakt van de energie van anderen? Je leert hoe je stress kunt vermijden, in je kracht kunt gaan staan en jezelf weer kunt opladen. Je speelt met de kracht van gedachten en intenties. Ook is er ruimte voor persoonlijke vragen over energiebeheer.

Niet zweverig, wel krachtig

De workshop bestaat uit verschillende ervaringsgerichte oefeningen en een aantal geleide meditaties. Door zowel individuele als groepsoefeningen ontdek je niet alleen dat je meer kunt dan je dacht, maar vergroot je ook het vertrouwen in jezelf en je collega’s. Iedereen is na afloop gegarandeerd weer in balans en vol energie. De workshop wordt gegeven door een professionele instructeur met ervaring in het bedrijfsleven. De no-nonsense aanpak zorgt voor een blijvend energiek resultaat!

Energieke teambuilding voor bedrijven

De workshop duurt 1½  uur, maar kan desgewenst worden uitgebreid tot een dag(deel). De inhoud kan worden afgestemd op het thema van de dag en/of de visie van het bedrijf. De workshop “Spelen met Energie" is mogelijk op alle inspiratie-locaties of op een locatie naar eigen keuze.

Stuur mij meer informatie over de workshop Spelen met energie
  •  
  •  
  •  
  •