Lunch à la BuitenBusiness

Geen tijd om eens uitgebreid bij te kletsen met je collega's? Geen budget voor een leuk bedrijfsuitje? Kies dan voor een lunch à la BuitenBusiness. Sleep de lunchtafel naar buiten of gebruik die picknicktafel in het park...

Het leukste personeelsuitje, helemaal gratis

Geen tijd om eens uitgebreid bij te kletsen met je collega's? Geen budget voor een leuk bedrijfsuitje? Kies dan voor een lunch à la BuitenBusiness. Sleep de lunchtafel naar buiten, gebruik die picknicktafel in het park of ga gewoon lekker zitten in het gras. Vraag alle collega's om lekkere hapjes en drankjes mee te nemen en genieten maar. 

Soep boven het vuur

Extra leuk wordt het wanneer je een vuurtje maakt, bijvoorbeeld in een vuurkorf of vuurschaal. Hang er een grote soeppan boven en maak samen een heerlijke soep klaar. Gebruik alle ingrediënten die iedereen heeft meegenomen, aangevuld met eetbare planten die je plukt uit de natuur om je heen.

Bloemetjesboter en zevenbladpesto

Heb je meer tijd, dan kan je op zoek gaan naar eetbare bloemen om een kleurige en lekkere bloemetjesboter van te maken. En wist je dat je van zevenblad heerlijke pesto kunt maken? Wij sturen je graag en gratis het recept toe. Wil je liever onder deskundige begeleiding eetbare planten plukken en bereiden? Kies dan voor onze workshop "Superfood plukken, proeven en bereiden".

Zelf buiten koken

Wil je er helemaal een feestje van maken, vraag dan eens naar de mogelijkheid van een workshop Outdoor Cooking bij jullie op locatie. Onze buitenkok komt graag naar jullie toe om samen een uitgebreide maaltijd te koken boven een zelfgestookt vuur. Met ingrediënten uit de natuur en hulpmiddelen uit de natuur. A la BuitenBusiness...

Buiten-kook catering op iedere locatie

Spreekt onze lunch je aan, maar wil je liever geen extra werk? Kies dan voor onze buiten-kook catering. We komen naar iedere gewenste locatie toe en bereiden ter plekke een superverse en gezonde maaltijd. Het eten wordt buiten klaargemaakt, op authentieke wijze. We gebruiken hiervoor open vuur, hooikisten, tajines en rookovens. Een buiten-lunch van BuitenBusiness boek je al voor € 20,-- p.p. 

Stuur mij meer informatie over een lunch à la BuitenBusiness
  •  
  •  
  •  
  •