Kerst Pubquiz

Trek je mooiste kersttrui uit de kast en kruip met z'n allen rond de kerstboom, want de Kerstman komt op bezoek! Deze unieke Pubquiz staat helemaal in het teken van Kerst. Tijdens het wervelende programma gaan we ontdekken wie van jullie collega's de échte kerstexpert is! Gezelligheid, hilariteit en competitie; het komt allemaal aan bod in deze pub quiz. Deze pubquiz is niet alleen een ideale manier om een (kerst)borrel op te vrolijken, maar tevens een originele en effectieve manier van teambuilding. Mogelijk op iedere locatie in Nederland!

Kerst Pubquiz

De pubquiz is momenteel razend populair en zeer geschikt als leuk onderdeel van een bedrijfsuitje, teamdag, personeelsborrel of vergadering. Deze Kerst Pubquiz staat helemaal in het teken van Kerst en staat garant voor een uur dolle pret, bij jullie op het bedrijf of op een andere locatie naar keuze. Eén ding is zeker: jullie gaan gegarandeerd gieren van het lachen! Geen zware kost, maar gewoon lekker genieten van een gezellige middag of avond met collega's.

Quiz in het teken van Kerst

Tijdens deze speciale Kerst Pubquiz staat alles in het teken van Kerst. De Kerstman komt in hoogst eigen persoon naar de door jullie gewenste locatie toe om samen met jullie een hilarische middag of avond te beleven. Na een introductie en het uitleggen van de spelregels worden er teams gevormd, die tegen elkaar gaan strijden. In 5 rondes van 10 vragen komen de volgende onderwerpen aan bod: 

  • Kerst in het algemeen
  • Terugblik op 2018
  • Kerstmuziek
  • Kerst Wereldwijd
  • Kerstfilms

In elke ronde zijn punten te verdienen. Aan het einde van deze quiz is iederéén een kerstkenner, maar het team met de meeste punten mag zichzelf dé kerstexpert binnen jullie bedrijf of organisatie noemen. 

Compleet verzorgde pubquiz

Deze Kerst Pub Quiz is de ideale gelegenheid om samen met collega's of relaties de start van de feestdagen te vieren en samen te proosten op het afgelopen én het nieuwe jaar. De pubquiz duurt ca. 1 uur en is compleet verzorgd, inclusief een professionele pubquiz-master in kerstman-outfit, alle benodigde materialen, beeld en geluid. Tip: zorg voor glühwein en kersthapjes tijdens de quiz, zodat jullie geheel in Kerst-stijl kunnen quizzen. 

Mogelijk op iedere locatie

De quiz is geschikt voor groepen van 20 tot 100 personen en kan op iedere gewenste locatie plaatsvinden. De Kerstman kan desgewenst ook naar jullie eigen bedrijf toekomen. Hulp nodig bij het vinden van een geschikte locatie? Wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie bij jullie in de buurt. Tevens kunnen we gratis helpen bij de organisatie van jullie complete kerstevent, kerstborrel en/of kerstdiner. Neem hiervoor contact met ons op.

Stuur mij meer informatie over de Kerst Pubquiz
  •  
  •  
  •  
  •