Buiten-kook catering

Laat je culinair in de watten leggen door onze buitenkok met deze originele Buiten-Kook-Catering. Terwijl jullie binnen aan het werk zijn, wordt buiten een verse maaltijd op houtvuur gekookt. Samen smullen van verrassende gerechten, bereidt met superverse ingrediënten direct van de boerderij. Het koken gebeurt op authentieke wijze, met behulp van open vuur, ketels, rookovens en een hooikist. Voor iedereen die wil genieten van een verrassende en buitengewone catering. Mogelijk op alle inspirerende buiten-locaties van BuitenBusiness.

Buiten koken

Buiten koken op authentieke wijze en vervolgens buitengewoon lekker eten, dat is buiten-kook-catering via BuitenBusiness. Voor iedereen die wil genieten van een bijzondere, anders-dan-anders catering. Smullen van verrassende gerechten, bereidt met verse en gezonde ingrediënten. Wij komen naar iedere locatie toe om ter plekke buiten een heerlijke maaltijd te bereiden voor alle aanwezigen. De buiten-kook-catering van BuitenBusiness maakt van iedere lunch of diner een onvergetelijke buitenbeleving. 

Wat is buiten-kook-catering?

Buiten-kook-catering van BuitenBusiness is uniek! Terwijl jullie binnen aan het werk zijn, wordt buiten een bijzondere lunch of verrassend diner bereidt. Met behulp van open vuur, ketels, rookovens en een hooikist wordt een superverse en gezonde maaltijd bereidt. Je mag meehelpen, maar ook alleen toekijken en af en toe proeven. Ook een kookworkshop is mogelijk. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met seizoensgebonden biologische ingrediënten uit de directe omgeving en dat proef je!

Heerlijke buiten-maaltijden op iedere locatie

Koken met rook & vuur betekent onthaasten, een gevoel van vakantie. Dit gevoel gunnen we iedereen, daarom komen we graag naar je toe. Buiten-kook-catering is mogelijk op alle buiten-locaties van BuitenBusiness, wij informeren graag over de best passende locatie in jullie omgeving. 

Genieten van de enige echte BuitenBusiness Bietenburger

Speciaal voor de snelle vergaderaars hebben we een gezonde buiten-kook-lunch samengesteld voor een uiterst scherpe prijs. Genieten van een goed gevulde soep van het houtvuur, knapperig brood met verse roomboter en andere lekkernijen. Liever wat uitgebreider lunchen? Kies dan voor de buiten-maaltijd met de enige originele BuitenBusiness-Bieten-Burger of een stuk verse, warmgerookte zalm. 

Buiten-kook workshop

Zelf een maaltijd bereiden boven het houtvuur en aan de slag met een tajine of rookoven? Kies voor de buiten-kookworkshop en bereidt samen een 3-gangen diner met mooie seizoensproducten. De kookworkshop kan aangevuld worden met een wandeling door de omgeving, waarbij eetbare planten verzameld worden. Deze planten worden vervolgens gebruikt bij de bereiding van jullie heerlijke buiten-maaltijd. 

Spannende vuurcompetitie

Buiten-kook catering kan ook aangevuld worden met een spannende vuurcompetitie. De vuurcompetitie start met het zoeken naar hout en brandbare materialen in de natuur. Vervolgens wordt er vuur gemaakt, maar zonder de gebruikelijke hulpmiddelen. Wie heeft als eerste het vuur hoog genoeg opgestookt om deze spannende competitie te kunnen winnen?

Buiten-kook catering mogelijk op iedere locatie

Buiten-kook-catering is mogelijk op iedere locatie, mits er voldoende buitenruimte aanwezig is. Wij helpen graag bij het vinden van de best passende locatie, neem via onderstaand formulier direct contact met ons op. 

Stuur mij meer informatie over Buiten-kook catering
  •  
  •  
  •  
  •