Brochure vergaderbreaks

Op zoek naar een inspirerende teambuildingactiviteit of unieke vergaderbreak? Vraag hieronder snel en eenvoudig onze uitgebreide brochure aan met een overzicht van alle teambuildingactiviteiten. 

Wat zijn vergaderbreaks?

Vergaderbreaks zijn korte workshops of activiteiten van maximaal 2 uur, die een bijeenkomst nét dat beetje extra kunnen geven. In onze brochure vind je een selectie van de meest inspirerende vergaderbreaks: van een workshop spiegelen met honden tot een teambuilding met schapen of roofvogels.

Op maat gemaakt voor de zakelijke markt

Onze activiteiten zijn speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. De programma’s zijn een originele en leuke manier om de samenwerking binnen teams te verbeteren of a ls hulpmiddel bij (management trainingen, team development processen, leiderschapsontwikkeling, of als krachtig startpunt van een brainstorm. De begeleiders z ijn ervaren en getraind om de uitkomsten te vertalen naar de dagelijkse situatie op de werkvloer.

Bijzondere locaties

BuitenBusiness biedt een keuze uit een unieke collectie Inspiratie-Locaties waar de activiteiten kunnen plaatsvinden. Deze locaties zijn met zorg geselecteerd en bieden een vruchtbare voedingsbodem voor een zakelijke meeting. Door de activiteiten op een Inspiratie Locatie te laten plaatsvinden ben je verzekerd van een inspirerende beleving. Wij helpen graag en gratis bij het vinden van een passende locatie. 

Hulp nodig?

Wij helpen je graag met het samenstellen van een inspirerend programma en het vinden van een passende locatie. Bel hiervoor met ons organisatiebureau: 0575 470258 of mail naar naar: info@buitenbusiness.nl. Liever eerst wat inspiratie opdoen? Vraag hieronder dan geheel kosteloos onze uitgebreide activteitenbrochure aan!

Download
Ja, ik wil graag een brochure aanvragen
  •  
  •  
  •  
Teambuilding schapendrijven Teambuilding schapendrijven
Expeditie Robinson Expeditie Robinson
Teambuilding met roofvogels Teambuilding met roofvogels
Tai Chi Tai Chi