ZeeVELD in Castricum is klaar voor de anderhalve meter economie

Blog door BuitenBusiness - Gepubliceerd op 7 May 2020

ZeeVELD in Castricum is klaar voor de anderhalve meter economie. In de aanloop naar deze nieuwe situatie heeft ZeeVELD de locatie aangepast naar een anderhalve meter afstand-accommodatie.  Wil je veilig en effectief vergaderen? Dan kun je vanaf nu (weer) terecht op deze prachtige duinboerderij in Castricum. 

Opnieuw uitgevonden

Het regent annuleringen, ook bij ZeeVELD, in de duinen bij Castricum. Maar kunnen hier normaal gesproken wel dertig personen terecht, deze verblijfslocatie heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Als ‘anderhalve meter afstand-accommodatie’, aldus Thomas van Kleef, eigenaar van deze locatie. 'We hebben een groot huis, juist dankzij die omvang kunnen we heel erg goed de wat kleinere groep ontvangen.’

Passen en meten

‘Het was eigenlijk alleen maar een kwestie van meten en markeren’ zegt hij. ‘En wat niet in ons nieuwe Corona concept paste, hebben we naar zolder gebracht. De makkelijke stoelen staan nu op gepaste afstand van elkaar, op de tafels hebben we stickers geplakt die aangeven waar je moet gaan zitten. We hebben 15 slaapkamers, de optelsom was snel gemaakt: groepen tot en met 14 personen - en nog iemand in de keuken - kunnen bij ons én bij elkaar zijn én zich aan de regels houden. Want natuurlijk hebben we ook gedacht aan gel en papieren handdoekjes.’

Kleinere groepen

‘Dat we voorlopig vooral wat kleinere groepen zullen ontvangen, past eigenlijk ook veel beter bij het karakter van ons huis’, aldus Van Kleef. ‘Primair zijn we een plek van bezinning en verdieping. Ik zou niet verbaasd zijn als grotere afstand van onze gasten ten opzichte van elkaar, ze helpt ook meer afstand te nemen van allerlei benauwende gedachten en gevoelens. Het extra aan fysieke ruimte dat we gaan bieden, zal er ook aan bijdragen dat ze psychisch wat ruimer en beter in hun vel komen te zetten.

ZeeVELD in Castricum

Meer weten over ZeeVELD in Castricum of direct een reservering plaatsen? Bekijk onze website voor alle informatie over deze inspirerende locatie. Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je iets overleggen? Neem dan gerust direct contact op met Thomas van Kleef. 

1,5 meter afstand in de serre 1,5 meter afstand in de serre
1,5 meter afstand in de serre 1,5 meter afstand in de serre
1,5 meter afstand in de refter 1,5 meter afstand in de refter