Winter Wonderland

Blog door Marije - Gepubliceerd op 11 December 2017

Goedemiddag vanuit een winters Hengelo! Het kan je niet zijn ontgaan: het hele land is afgelopen weekend bedekt onder een dikke laag sneeuw. Je houdt ervan óf je vindt het verschrikkelijk, maar één ding is zeker: het levert wel ontzettend mooie plaatjes op. Ook "onze" Inspiratie-Locaties zijn door Moeder Natuur omgetoverd tot een sfeervol Winter Wonderland, hieronder een kleine impressie... 

Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort

Zodra je de oprijlaan van Landgoed Duin & Kruidberg oprijdt stap je in een andere, bijzondere wereld. Het prachtige landhuis steekt fantastisch af tegen het wonderlijke witte decor. Wie wil hier nou niet een vergadering, borrel of diner organiseren? 

 

Koetshuis de Haar in Haarzuilens

Dit inspirerende koetshuis dichtbij Utrecht is altijd al een sfeervolle locatie, maar bedekt onder een laagje sneeuw is het helemaal een sprookjesachtige plek. Koetshuis de Haar is de ideale locatie voor bedrijven en organisaties die een unieke historische ambiance in combinatie met een uitstekende keuken op waarde weten te schatten. 

 

Sandton Chateau de Raay in Baarlo

Sandton Chateau de Raay ligt op een 13 hectare groot landgoed, compleet met een lange oprijlaan, een eigen stuk bos met wandelroutes, vijverpartijen en tuinen met bijzondere kunst. Over een vergaderbreak hoef je niet lang na te denken: het winterse landgoed leent zich uitstekend voor het maken van een verfrissende wandeling. 

 

De Wolfskuil in Ommen

Deze bijzondere blokhut ligt verstopt in de bossen van De Wolfskuil in Ommen. Het prachtige sneeuwlandschap geeft het gevoel dat je hier helemaal alleen op de wereld bent. Liever niet naar buiten? Steek binnen de gashaard aan en kruip met z'n allen behaaglijk rondom het vuur. 

 

De Wagenschuur in Wassenaar

Deze landelijk locatie dichtbij Den Haag is in de wintermaanden omgetoverd tot een magische plek. Vuurkorven, glühwein, marshmallows roosteren, kaasfondue; het winterse gevoel is bij De Wagenschuur in Wassenaar helemaal aanwezig. Het dikke pak sneeuw is een cadeautje die het plaatje compleet maakt! 

 

Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn

Je moet er even de Hellendoornseberg voor beklimmen, maar dan heb je wel wat: het uitzicht vanuit deze locatie is geweldig! Hier is geen verkeer te horen, alleen het geruis van de bomen en het gekwetter van vogels... Puur genieten is waar het om draait bij Landgoed de Uitkijk

 

Landgoed Het Roode Koper in Leuvenum

Dit prachtige landhuis ligt diep verscholen in de Veluwse bossen, op een landgoed van ruim 3000 (!) hectare. In elk seizoen is het een feest om hier te mogen zijn, maar wanneer Landgoed Het Roode Koper is bedekt onder een dikke laag sneeuw is het helemaal een bijzonder plaatje...