Vergaderen bij de open haard

Blog door Marije - Gepubliceerd op 13 February 2017

De gevoelstemperatuur ligt rond het vriespunt, de lucht is grijzer dan grijs en er valt zelfs een beetje sneeuw. Brrr... wat is het koud buiten! Op zo'n dag als vandaag is het fijn vergaderen op een locatie met een open haard. Met z'n allen rondom het knapperende vuur, een warm kopje koffie of thee erbij en vergaderen maar! Hieronder vind je een selectie van sfeervolle locaties waar je kunt vergaderen rond de open haard. 

De Steenbock in Sinderen

De Steenbock is een bijzondere, sfeervolle boerderij, waar je ongestoord met je eigen groep kunt vergaderen. Je vindt hier niet één, niet twee, maar vijf (!) open haarden. Zoek je favoriete plekje en laat de vergadering beginnen... Vanwege 23 slaapplaatsen in 10 slaapkamers is deze locatie erg geschikt voor een meerdaagse heisessie. Lees hier meer over De Steenbock in Sinderen. 

 

 

It Flinkeboskje in Hemelum

Op nog geen uur rijden vanaf de Randstad waan je je in een andere wereld. Een wereld die wordt gekenmerkt door weidse vergezichten, overheersende rust en ongekende ruimte. Deze verbouwde boerderij uit 1927 is een fijne plek voor een vergadering. Vergaderen kan aan de lange houten tafel, maar ook in de sfeervolle serre, in de gezellige zithoek op de voormalige deel of rondom de open haard in het mooie Voorhuis. Lees hier meer over It Flinkeboskje.

 

Hotel Sterrenberg in Otterlo

Een kleinschalig en sfeervol hotel op de Veluwe. Te midden van heidevelden en uitgestrekte bossen en toch centraal gelegen tussen Ede, Apeldoorn en Arnhem. De natuur uit de omgeving komt terug in de inrichting van het hotel. Warme kleuren, natuurlijke materialen, grof gezaagd hout en moderne Veluwse kunst voeren de boventoon. Lees hier meer over Hotel Sterrenberg in Otterlo. 

 

Villa Veertien

Tussen de rivier de IJssel en het Nationaal Park Veluwezoom ligt deze sfeerfvolle vergadervilla. Villa Veertien bestaat uit diverse sfeervolle ruimtes, welke apart gehuurd kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk de gehele villa af te huren, inclusief alle ruimtes en 13 luxe slaapvertrekken. Tip: laat je vergadering plaatsvinden in de Tuinkamer, welke is voorzien van twee open haarden en twee loungehoeken. Lees hier meer over Villa Veertien in Dieren.

 

Nr. 71 in Soesterberg

Een unieke locatie voor een heisessie, centraal gelegen in Utrecht. Vergaderen, trainen, teambuilden of brainstormen in een warme, ongedwongen ambiance. Op koude dagen verandert je heisessie in een haardsessie, je vergadert dan heerlijk ontspannen bij het knapperend haardvuur. Lees hier meer over Nr. 71 in Soesterberg.

 

Galerie de Riethoeve in Lunteren

Een locatie met de wauw-factor! Galerie de Riethoeve is een meer dan bijzondere locatie in Midden-Nederland, in het buitengebied van Lunteren. Geschikt voor max. 80 personen, maar ondanks de grootte van deze accommodatie zijn alle zalen knus, behaaglijk en sfeervol ingericht. Fijn: de hele locatie staat altijd privé tot je beschikking. Lees hier meer over Galerie de Riethoeve.

 

Heerlijkheid Marienwaerdt in Beesd

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is een duurzame vergaderlocatie in de Betuwe. Verspreid over het landgoed vind je diverse inspirerende locaties. Je vergadering vindt plaats in de voormalige kloosterkeuken, het koetshuis, in één van de authentieke hooibergen of rondom de open haard in de Jachtkamer. Lees hier meer over Heerlijkheid Mariënwaerdt.

 

The Hilltop in Lochem

Op de top van een heuvel, te midden van eeuwenoude eikenbomen, staat dit prachtige houten landhuis. Zodra je het huis binnentreedt voel je een warme en huiselijke seer. Een thuis weg van huis, modern, trendy en uniek. Het hele huis staat tot jullie beschikking. Kies zelf of je wil vergaderen aan de robuuste houten tafel of rondom de open haard in de sfeervolle zitkamer. Lees hier meer over The Hilltop. 

 

Huis ten Wolde in De Bult

Huis Ten Wolde is nadrukkelijk geen hotel maar een huis. Een huis met de service en faciliteiten van een luxe 5-sterren hotel. Vergaderen in een huiselijke, informele setting, prachtige kamers met een geweldig uitzicht over de landerijen en een goed restaurant waar zoveel mogelijk met biologische streekproducten gekookt wordt. Lees hier meer over Huis ten Wolde in De Bult.

Nog meer knusse vergaderlocaties

Nog veel meer knusse vergaderlocaties vind je op onze website. Snel weten welke locatie beschikbaar is? Plaats je vraag gratis op ons prikbord en ontvang direct offertes in je mailbox. Hulp nodig bij het vinden van een knusse vergaderlocatie? Neem contact op met ons organisatiebureau, wij helpen je graag!