De mooiste locaties om te vergaderen in de herfst

Blog door Marije - Gepubliceerd op 31 October 2016

Wij houden van de herfst. Het seizoen waarin de bomen de mooiste kleuren aannemen, we weer gezellig rond de kachel kruipen en de warme trui weer uit de kast mag. De herfst is ook een fijn vergaderseizoen: tussen de vergaderingen door kan je een mooie wandeling maken, of afsluiten met een beker warme chocolademelk bij de open haard. Hieronder tref je een selectie aan van fijne herfst-locaties, waar je dit mooie seizoen op z'n best kunt ervaren. Wij wensen je alvast een fijne herfstbijeenkomst toe!

Het Roode Koper in Leuvenum

Deze prachtige vergaderlocatie ligt diep verscholen in de Veluwse bossen, bovenop een heuvel. Het is bijna een feest om hier te mogen vergaderen. Het landgoed met prachtige vergaderruimtes, 30 hotelkamers en een bekroond restaurant ligt in het grootste bos van Nederland. Hier kun je prachtig wandelen en met een beetje geluk hoor je de burlende herten. Lees hier meer over Het Roode Koper

 

Kapellerput in Heeze

Zoek je iets bijzonders? Deze luxe boomhut KABAN bevindt zich op een unieke plek in de luwte van Landgoed Kapellerput. Deze unieke vergaderlocatie ligt in de toppen van de bomen; vanuit de vergaderruimte heb je een schitterend uitzicht op de bomen en de vennen van het omringende landgoed. Een geweldig decor voor je herfstbijeenkomst! Het is hier superstil, je hoort alleen het ritselen van de bladeren of het vrolijke gekwetter van vogels. Lees hier meer over KABAN op Landgoed Kapellerput.

 

Heerlijckyt van Elsmeren in Geetbets

Net over de grens in België, in de provincie Vlaams-Brabant, ligt dit bijzondere plekje. Een landgoed met een kasteel uit 1299, een boerderij, een groot, groen park en vijvers. Met zijn 23 hectare natuur, professionele werkruimtes, 26 mooie gastenkamers, de pure keuken en hartelijk onthaal biedt deze Heerlijckyt alles voor een geslaagde bijeenkomst. Zodra je de oprijlaan tussen de bomen opwandelt, verstilt de tijd en valt de drukte weg... Lees hier meer over Heerlijckyt van Elsmeren

 

Landgoed Rhederoord in De Steeg

Deze exclusieve vergaderlocatie ligt dichtbij Arnhem, aan de rand van de bosrijke Veluwezoom. Het statige landhuis op een 12 hectare groot park biedt een prachtig uitzicht over de uitlopers van de IJsselvallei en de bossen van de Veluwezoom. Het landhuis biedt met vele sfeervolle ruimtes onderdak aan ruim 250 gasten. Voor meerdaagse bijeenkomsten zijn er 22 hotelkamers. Lees hier meer over Landgoed Rhederoord. 

 

Nr. 71 in Soesterberg

Een unieke locatie voor een heisessie, centraal gelegen in Utrecht. Vergaderen, trainen, teambuilden of brainstormen in een warme, ongedwongen ambiance. Een herfstbijeenkomst komt hier volledig tot zijn recht: je vergadert hier heerlijk ontspannen bij het knapperend haardvuur. Helemaal fijn: rondom de vergaderlocatie ligt een groot buitenterrein en een heerlijk privé-bos, waar je ongestoord een wandelingetje kunt maken. Lees hier meer over Nr. 71.

 

Hampshire Hotel Mooi Veluwe in Putten

Hampshire Hotel Mooi Veluwe ligt middenin de bossen op de Veluwe tussen Putten en Garderen, in het oudste en grootste aaneengesloten bos van Nederland. Op het achterterrein van dit hotel ligt De Blokhut; een stoere, robuuste hut met heerlijk zicht op de bossen. Je kunt er helemaal ‘out of the box’ je creatieve brein kraken met collega’s of ‘gewoon’ vergaderen. Er is plek voor zo’n 10 personen en je gaat hier back to basics; koffie en thee zet je zelf, drankjes pak je uit de koelkast. Leuk: sluit je vergadering af met een (winter)barbecue of rooster marshmallows boven het kampvuur. Lees hier meer over Hampshire Hotel Mooi Veluwe.

 

Nog meer fijne herfst-locaties

Nog veel meer mooie herfst-locaties vind je op onze website. Via de zoekpagina vind je snel en makkelijk een mooie vergaderlocatie voor een vergadering in het najaar. Snel weten welke locatie beschikbaar is? Plaats je vraag gratis op ons prikbord en ontvang direct offertes in je mailbox. Hulp nodig bij het vinden van een mooie herfstlocatie? Neem contact op met ons organisatiebureau, wij helpen je graag!