Vergaderen en overnachten bij Buitenplaats Beekhuizen

Blog door BuitenBusiness - Gepubliceerd op 11 March 2021

Buitenplaats Beekhuizen, een unieke ervaring midden in de natuur!

Het houdt vergaderend Nederland in de greep: COVID-19. Gelukkig zijn er hier en daar wel wat mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld bij Buitenplaats Beekhuizen. Deze prachtige plek ligt midden in de natuur en biedt volop rust en ruimte voor een Corona-proof meeting. ''Stap uit je dagelijkse routine en beleef de natuur op de mooiste plek van Nederland''

Vergaderen... wanneer mag het weer?

Ondertussen zijn we één jaar verder, maar van Covid-19 zijn we helaas nog niet af. Toch start alles weer een klein beetje op. Gelukkig maar, want wat hoe fijn is het om elkaar weer fysiek te mogen begroeten! Vergaderen via applicaties als Microsoft Teams en Zoom zijn prima alternatieven, maar mensen verlangen weer naar live en fysiek contact. Na het vergaderen even napraten tijdens een prachtige boswandeling of alles even laten bezinken onder het genot van een heerlijk glas wijn. Heb jij dit ook zo gemist? Dan hebben wij goed nieuws!

Buitenplaats Beekhuizen, the place to be

Buitenplaats Beekhuizen is dé place to be, wanneer je op dit moment er even tussenuit wilt met je collega’s. Het is mogelijk om te verblijven met maximaal acht personen. In de schitterende vergaderlodge kan de 1.5 meter afstand ruim gewaarborgd worden, met een prachtig uitzicht op de natuur. De vergaderlodge is een luxe tent op palen, voorzien van meubilair en steigerhouten tafels. Een unieke plek midden in Nationaal Park Veluwezoom voor een inspirerende vergadering, training of teambuilding. Je hebt de beschikking over allerlei faciliteiten, denk hierbij aan goede WiFi,  thee, munt en/of citroen water en last but not least: een automatische koffiemachine. Mede door de goede WiFi is het mogelijk om een call in te plannen met collega’s die eventueel niet meekunnen.

Genieten van dagverse producten

Na een intensieve vergadering in de vergaderlodge is het tijd om te genieten van een lunch en/of te diner. De chefkok van restaurant WOODZ bereidt dagverse producten en deze worden bij je bezorgd in de vergaderlodge. De optie voor een barbecue met lekkere gerechten is er ook.

Overnachten in een luxe pod

Meerdere dagen vergaderen bij Buitenplaats Beekhuizen? Dat kan! Je overnacht dan in een eigen luxe pod (houten huisje), waar je de beschikking hebt over een eigen toilet, douche, WIFI en een ruim bed. Iedere pod beschikt over een vuurschaal, waar je s ’avonds zelf in alle rust kan genieten van het geknetter van het brandhout. In de ochtend geniet je van de zonsopgang en een heerlijke vers ontbijtje.

Vergaderen conform de richtlijnen van het RIVM

Uiteraard heeft Buitenplaats Beekhuizen rekening gehouden met de richtlijnen die door het RIVM zijn ingevoerd. Zo zijn er desinfectieflesjes aanwezig en wordt de 1.5 meter gehandhaafd. Bij Buitenplaats Beekhuizen ben je verzekerd van een inspirerende en succesvolle bijeenkomst, waarbij ieders gezondheid vooropstaat. Eventmanager Boudewijn zorgt ervoor dat alles van A tot Z is geregeld!

‘’Verblijven bij Buitenplaats Beekhuizen, een ervaring die je moet meemaken!’’

 

Bekijk hier meer foto's, tarieven en beschikbaarheid van Buitenplaats Beekhuizen