De Slaapfabriek verkozen tot beste hotel!

Blog door BuitenBusiness - Gepubliceerd op 19 January 2018

Het 4-sterrenhotel De Slaapfabriek in Teuge wint maar liefst twee Gouden Zoover Awards: één voor Beste Hotel en één voor Beste Hotel van Oost-Nederland. 

Op 10 januari 2018 zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Tijdens deze feestelijke uitreiking was de top tien van elke categorie aanwezig om de award in ontvangst te nemen, zo ook eigenaresse van De Slaapfabriek, Marjo Prigge- van der Linden. Zij mocht maar liefst twee awards mee naar huis nemen, namelijk één voor Beste Hotel en één voor Beste Hotel van Oost-Nederland. 

Een 9,4 voor De Slaapfabriek

In het gehele afgelopen jaar zijn er 52 reviews geschreven over De Slaapfabriek. Deze reviews zijn geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen, waarmee zij anderen kunnen helpen bij het vinden van de perfecte locatie. De consument beoordeelde De Slaapfabriek met een waarderingscijfer 9,4! 

"We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award", aldus Marjo Prigge- van der Linden.

Oranje en Gouden Awards

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Oranje Zoover Award. Daarnaast is er een nieuwe Award uitgereikt, namelijk de ‘Zoover Award Goud per regio’. Deze Award gaat naar de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. De Slaapfabriek mag zich met trots het Beste Hotel van Oost-Nederland noemen!

Uniek concept en exclusiviteit

Het exclusieve 4-sterren hotel biedt een uniek concept en is prachtig gelegen in het landelijke Teuge. De Slaapfabriek beschikt over 12 eigentijdse design hotelkamers, elk met een eigen wereldthema. Zonder te vliegen, kun je in New York of Sydney slapen! Uiteraard omringd door alle luxe en comfort. Ook bijzonder is de mogelijkheid die De Slaapfabriek biedt om de beslotenheid en exclusiviteit van een private hotel te ervaren. Het gehele hotel staat ter beschikking om in alle rust te vergaderen en nadien te genieten van een heerlijke nachtrust. 

Over de Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2017 worden meegenomen. In januari 2018 worden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt.

Vergaderen bij De Slaapfabriek in Teuge?

Dit kleinschalige hotel ligt aan de rand van de Veluwe, op loopafstand van vliegveld Teuge. De Slaapfabriek leent zich uitstekend voor een (meerdaagse) zakelijke bijeenkomst. Tijdens je verblijf beschik je exclusief over de gehele locatie. Geen andere gasten, alleen je eigen groep. Lees hier meer over De Slaapfabriek