Nog warmer welkom bij Woodbrooke

Blog door Marije - Gepubliceerd op 30 May 2018

Een prachtige ligging, gastvrije medewerkers en een warme sfeer: het was altijd al fijn vertoeven bij Woodbrooke in Barchem. Sinds kort kun je echter nóg prettiger vergaderen in dit landgoedhotel in de Achterhoek. De vergaderzalen zijn onlangs gerestyled en ook de hotelkamers zijn in een compleet nieuw jasje gestoken. Eerder zijn de brasserie en het restaurant al aan de beurt geweest voor een metamorfose. Hoog tijd voor een locatiebezoek, dus! 

Woodbrooke Barchem in een nieuw jasje

De medewerkers van Woodbrooke zijn de afgelopen periode druk geweest met de restyling van het hotel. En het resultaat mag er zijn: tijdens ons bezoek keken wij onze ogen uit. De vergaderzalen zijn voorzien van nieuwe vloerbedekking, gordijnen en handige snufjes zoals stopcontacten in de vloer. Ook aan de nieuwste moderne audiovisuele middelen is gedacht en de meeste zalen beschikken nu over een eigen garderobe. Wat is gebleven is het prachtige uitzicht: vanuit alle ruimtes kijk je uit op het prachtige groene landgoed. 

Overnachten in extra fijne bedden

Door naar de hotelkamers, die ook allemaal van een nieuw uiterlijk zijn voorzien. Alle 30 slaapkamers beschikken over nieuwe vloerbedekking, gordijnen en meubels. Daarnaast is er gekozen voor heerlijke boxspringbedden van het Nederlandse bedrijf Avek, die al sinds 1927 hoogwaardige bedden en matrassen produceert. Gegarandeerd dat je na een dag vergaderen fris en fruitig wakker wordt... Leuk: in het hoofdboard van de bedden is een speakersysteem geïnstalleerd. Zo kun je via een bluetoothverbinding je favoriete muziek beluisteren, gewoon vanaf je eigen tablet of telefoon. Zelf waren wij erg gecharmeerd van de fotomuur met prachtige plaatjes van het Achterhoekse landschap, waardoor iedere kamer een unieke uitstraling krijgt. 

Sfeer en comfort in de vernieuwde brasserie

Eerder dit jaar is ook de brasserie van Woodbrooke onder handen genomen. Je kunt zien dat er veel aandacht is besteed aan sfeer en comfort; er is gebruik gemaakt van warme kleuren, heerlijke stoelen, mooie muurschilderingen en natuurlijke materialen. Speciale akoestische wanden zorgen ervoor dat het geluid ook tijdens drukke avonden goed wordt gedoseerd. Brasserie Woods is hierdoor een heerlijke plek om een lange vergaderdag af te sluiten met een ontspannen diner. De koks werken met verse producten en het diner wordt bereid op de houtskoolgrill, uniek in de regio!

Voel je welkom bij Woodbrooke

Het vernieuwde landgoedhotel Woodbrooke is wat ons betreft een absolute aanrader voor een zakelijke bijeenkomst. De vergaderruimtes zijn nóg mooier, de bedden slapen nóg lekkerder en het welkom is nóg warmer... Wil je het zelf ervaren? Je bent van harte welkom bij Woodbrooke! Meer weten over deze locatie of meer foto's bekijken van het vernieuwde hotel? Lees hier meer over Woodbrooke in Barchem.