Nieuwe Inspiratie-Locaties voor jou ontdekt

Blog door BuitenBusiness - Gepubliceerd op 9 January 2019

Het leukste van ons werk? Steeds weer mooie, nieuwe vergaderlocaties ontdekken. Zelfs na bijna 10 jaar worden wij nog elke keer weer verrast door de prachtige vergaderpareltjes die ons land rijk is. Ook in de afgelopen periode hebben we weer een aantal Inspiratie-Locaties mogen verwelkomen op onze website. Benieuwd welke locaties dit zijn? We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Let's get inspirered!

La Tertulia in Sint-Agatha, Noord-Brabant

Een prachtige oude plek in de natuur waar je geniet van verfijnde eenvoud en puurheid, zowel binnen als buiten. La Tertulia is zo’n locatie waar alles klopt; de sfeer, de ruimtes, de verzorging, de persoonlijke benadering. Sinds kort kun je hier ook terecht voor meerdaagse sessies; deze vergaderlocatie dichtbij Nijmegen beschikt over 24 slaapplaatsen. Onlangs brachten wij een bezoek aan deze prachtige locatie. Neem maar van ons aan: in het echt is het nóg mooier dan op de foto’s… Ontdek La Tertulia 

 

Zwier in Vinkeveen, Noord-Holland

Even loskomen van het alledaagse en in alle rust nieuwe inspiratie opdoen? Kom dan naar Zwier in Vinkeveen. Zwier is dichtbij de stad én de natuur. Een vrijhaven, waar je in alle rust kunt samenkomen. Naast effectieve meetings in de Werfplaats kun je op deze inspirerende locatie ook ontspanning toevoegen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van het buitenterrein, het water op te gaan of door een inspirerende Team Sessie. Staan er meer dagen gepland? Overnachten in de Zwier Tenten brengt iederen uit het hoofd en in het lijf. Ontdek Zwier

 

Villa Lambertus in Cromvoirt

Dit prachtige karakteristieke pand ligt in Cromvoirt, dichtbij Den Bosch. De voormalige pastorie uit 1886 is omgetoverd tot een méér dan inspirerende vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten. Originele details zoals de ornamenten en hoge plafonds geven de locatie een karakteristieke sfeer. In de winter kun je vergaderen romdom één van de vele open haarden, op zomerse dagen is het goed toeven in de besloten tuin met veranda en zwembad. Ontdek Villa Lambertus.

 

Wildthout in Ommen, Overijssel

Dit kleinschalige hotel in Ommen ligt midden in de natuur. In de voormalige burgemeesterswoning uit 1904 ervaar je een ongedwongen en huiselijke sfeer. Hier mag de stropdas af, mogen de schoenen (onder tafel) uit en zorgt de gastvrouw ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. De 20 gastenkamers maken deze vergaderlocatie bijzonder geschikt voor besloten meerdaagse trainingen en bijeenkomsten. Ontdek Hotel & Restaurant Wildthout. 

 

AMSTEL Meetings in Amsterdam, Noord-Holland

En we hebben een woonboot, het ligt in de Amstel... Een unieke vergaderlocatie in Amsterdam; deze woonboot in de Amstel. Midden in de stad en toch helemaal vrij. Hip, modern en voorzien van luxe faciliteiten, zoals een 55" Samsung The Frame design-tv, geweldige audio-installatie en razendsnelle WiFi. De haardkachel in de woonkamer zorgt voor een huiselijke, knusse sfeer in de winter. Hier smaken de drankjes ná de meeting het allerbest. Ontdek AMSTEL Meetings. 

 

Eva's Keukentuin

Eva's Keukentuin in Lelystad

Vergaderen, bespreken, koken, eten en drinken. Het kan allemaal op deze bijzondere locatie in Lelystad. Eva's Keukentuin bevindt zich in een glazen kas in de natuur. Sfeervol ingericht met vintage en brocante spulletjes, geen stoel is hier hetzelfde. Aan de inwendige mens wordt veel aandacht besteed; Eva verzorgt met passie een bijzondere lunch, taartjes, koffie en thee voor jullie. Of kies je ervoor om je dag af te sluiten met een kookworkshop? Ontdek Eva's Keukentuin.

 

BrinkStee in Norg, Drenthe

De BrinkStee is een sfeervolle en luxe vergaderlocatie, landelijk gelegen tussen Groningen en Assen. De natuurlijke omgeving bieden rust en ruimte, perfect voor een zakelijke bijeenkomst waarbij jullie niet gestoord willen worden. De Saksische boerderij beschikt over alle faciliteiten voor een geslaagde heisessie, waaronder een sfeervolle vergaderruimte, 14 luxe slaapkamers, een overdekte hooiberg en veel buitenruimte. En het allermooiste? Deze locatie staat privé tot jullie beschikking! Ontdek BrinkStee.

Heb je een tip?

Ken jij een fantastische locatie die je nog mist op onze website? Of misschien heb je zelf wel een prachtige Inspiratie-Locatie die eigenlijk niet mag ontbreken? Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste en meest inspirerende plekjes voor zakelijke bijeenkomsten en laten ons graag verrassen. Je kunt je tip hieronder achterlaten. 

  •  
  •  
  •