Nederzandt wint Zilveren Meeting Award

Blog door BuitenBusiness - Gepubliceerd op 16 April 2015

Noordwijk – St(r)andplaats Nederzandt is de trotse runner-up van de Meeting Award: Beste Evenementenlocatie van Nederland! De prijs werd op 13 april uitgereikt door Hans Kazan, namens het vaktijdschrift Meetings, het grootste vakblad in de branche.

Nederzandt wint Zilveren Meeting Award

Tijdens de regionale Meeting Awards werd St(r)andplaats Nederzandt winnaar van de felbegeerde Meeting Award ‘Beste Evenementenlocatie van het jaar 2014 in de regio West’. Tegelijkertijd werd er destijds bekend gemaakt dat St(r)andplaats Nederzandt op dat moment bovenaan stond in de peilingen voor de winst van de landelijke titel. Op het laatste nippertje won Attractiepark Toverland van de prachtige strandlocatie. Met veel waardige tegenstanders als de Laurenskerk Rotterdam en Event Center Beekse Bergen, mag St(r)andplaats Nederzandt waanzinnig trots zijn op deze fantastische prestatie!

Hoge score door unieke ligging aan het strand

José Wehkamp - de Boer en Ellen van Klaveren, sales- en eventmanagers bij St(r)andplaats Nederzandt, namen stralend van trots de Zilveren Meeting Award in ontvangst. St(r)andplaats Nederzandt scoorde met name hoog op de ligging van de locatie, de inrichting, kwaliteit van de catering en het hoge serviceniveau. St(r)andplaats Nederzandt, eerder al winnaar van de Duurzaamheidsprijs van de Bollenstreek, is niet alleen schitterend gelegen tussen de duinen aan het strand, maar ook prachtig ingericht met duurzame meubels. Daarnaast is er, zoals het een échte evenementenlocatie betaamt, ook altijd wat leuks te doen!

Nederzandt hoort bij de absolute top evenementenlocaties

Voor het eventteam van St(r)andplaats Nederzandt is de erkenning van de vakjury een droom die uitkomt. “Fantastisch dat wij van alle grote evenementenlocaties die Nederland rijk is, bij de absolute top horen! Op zondag 26 april vieren wij tijdens de Open Dag ons zesjarige bestaan. Het is écht een geweldige prestatie dat wij in die korte tijd al bewezen hebben dat wij bij de top horen, maar vergeet niet… Ons hele team heeft er keihard aan gewerkt om bij de top te komen, maar gaat de komende tijd ook heel hard werken om ervoor te zorgen dat wij daar blijven. De komende jaren gaan wij ons nog verder ontwikkelen en professionaliseren op het gebied van evenementen organiseren”, aldus José. Wij kijken er nu al naar uit om volgend jaar de gouden award in ontvangst te nemen!”, voegt Ellen nog toe met een knipoog.

Meer over Nederzandt

Meer info, foto's, video en online boeken: St(r)andplaats Nederzandt