BuitenBusiness op bezoek bij Mennorode

Blog door Marije - Gepubliceerd op 6 April 2018

Onlangs mochten wij weer een bezoek brengen aan één van onze Inspiratie-Locaties. Dit keer waren wij te gast bij Mennorode in Elspeet, een veelzijdig hotel op de Veluwe. Benieuwd naar onze ervaringen? Lees snel verder... 

Echt midden in de bossen...

Een locatie-bezoek begint altijd al op de weg ernaar toe. We moeten onze slogan "vergaderen met een grasspriet tussen je tenen" natuurlijk wel waarmaken en vinden een ligging in de natuur erg belangrijk. Mennorode doet daar nog een schepje bovenop: dit hotel ligt écht midden in de bossen op de Veluwe. Het hotel is centraal gelegen in het midden van het land, maar zodra je de snelweg af bent wordt de omgeving steeds groener en stiller... Eenmaal aangekomen op het parkeerterrein heerst er een weldadige rust, iets wat je niet snel verwacht bij een conferentiehotel... 

Een gastvrije ontvangst

Bij aankomst werden we welkom geheten door Marleen Mulder, accountmanager bij Mennorode. We kennen Marleen nog van haar tijd bij een andere hotelketen en onder het genot van een kopje koffie praten we elkaar bij. Marleen is sinds kort werkzaam bij Mennorode en heeft de mooie taak gekregen om deze inspirerende locatie meer op de kaart te zetten. Er zijn veel plannen: de hotelkamers zijn onlangs gerenoveerd, het restaurant is in een nieuw jasje gestoken en de vergaderruimtes worden stuk voor stuk gemoderniseerd. Tijd voor een rondleiding dus, er is genoeg te zien! 

35 vergaderruimtes en 172 hotelkamers

Mennorode is een enorm veelzijdig hotel, de mogelijkheden zijn hier eindeloos. Er zijn maar liefst 35 vergaderruimtes, 172 comfortabele hotelkamers, een amfitheater, een sfeervol restaurant en een grand café. Je kunt hier terecht met een klein gezelschap, maar ook voor grotere evenementen ben je bij Mennorode aan het juiste adres. Sommige vergaderruimtes kunnen geschakeld worden, waardoor plenaire bijeenkomsten tot 500 personen mogelijk zijn. Doordat de vergaderzalen een directe verbinding met buiten hebben kun je hier zelfs met auto's en ander grof geschut naar binnen rijden, ideaal voor bijvoorbeeld een productpresentatie. 

10 hectare puur natuur

Tijdens onze rondleiding kan Marleen niet wachten om ons het buitenterrein rondom het hotel te laten zien. En we snappen wel waarom: Mennorode ligt op een 10 hectare groot park, verscholen in de bossen. Het is hier nog écht stil, het enige geluid dat je hoort is afkomstig van de vrolijk kwetterende vogels. Mennorode onderscheidt zich van andere hotels op de Veluwe doordat het letterlijk midden in de natuur ligt. Je hoeft geen weg over te steken of een stukje met de auto voordat je in het natuurgebied staat, maar alleen maar het klaphekje achter het hotel door. Direct daarachter wachten kilometers aan stuifzand, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden en schaapskuddes op je. Hier gaat ons "groene" hart sneller van kloppen! 

Verrassing in het bos

En dan wacht ons nog een verrassing: naast de 35 vergaderzalen in het hotel beschikt Mennorode over een aantal inspirerende buitenlocaties die je bijeenkomst nét dat je beetje extra kunnen geven. Eén van die locaties is De Luwte, een bijzonder en duurzaam gebouw, volledig opgetrokken uit sloop- en kweekhout. Een geweldige plek om uit de drukte en in alle rust te vergaderen met uitzicht op de bossen. Wij zijn gelijk fan! Ook van het iets verderop gelegen amfitheater, een inspirerende stilteplek midden in het bos... 

Veelzijdig in alle opzichten

Ondanks de grootte van de locatie is de sfeer bij Mennorode persoonlijk en gastvrij. Alles kan en mag hier en het personeel denkt graag met je mee om je evenement tot een succes te maken. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen festival organiseren, borrelen onder de bomen, genieten van een buiten-barbecue, een grote meerdaagse conferentie organiseren of overnachten in tentjes op het buitenterrein. Je kunt je eigen wensen aangeven en samen met Mennorode de mogelijkheden bespreken, of kiezen voor een kant-en-klaar evenement-concept, afgestemd op jullie wensen. Ideaal! 

Mennorode, een echte Inspiratie-Locatie

Kortom, Mennorode is een locatie waar wij blij van worden. Een echte "Inspiratie-Locatie" met veel mogelijkheden, gastvrij personeel en een geweldige ligging in de natuur. Wil je meer weten over dit veelzijdige hotel op de Veluwe? Lees hier meer over Mennorode. Uiteraard ben je zelf ook van harte welkom voor een rondleiding, via onderstaand contactformulier kun je rechtstreeks contact opnemen met Mennorode. 

Ja, ik wil meer informatie ontvangen over Mennorode
  •  
  •  
  •