Lentekriebels!

Blog door BuitenBusiness - Gepubliceerd op 12 February 2019

Lentekriebels! Wij hebben ze al... jij ook? Het weerbericht is ons in ieder geval gunstig gezind: na dagen van regen en wind lijkt het weer aan het eind van de week om te slaan. Met temperaturen boven de 10 graden zou je het voorzichtig aan een beetje lente kunnen noemen. Een perfect moment om alvast op zoek te gaan naar een leuke locatie voor een vergadering in het voorjaar. Inspiratie nodig? Hieronder tref je een aantal tips voor locaties waar je ongetwijfeld lentekriebels van krijgt... 

 

Huis Lumen in Warnsveld

Onder het groene grasdak van dit duurzame en moderne gebouw is een inspirerende vergaderruimte gecreëerd. De lange boomstamtafel biedt plaats aan 10 personen en vanuit de grote ramen kijk je prachtig uit op al het groen. Hier kun je in alle rust vergaderen! Lentekriebels-tip: door de groene omgeving leent Huis Lumen zich uitstekend voor een ontspannen moment tijdens je vergadering. Vanuit de achtertuin loop je zó het bos in! Ontdek Huis Lumen. 

 

 

Bij De Rode Beuken in Toldijk

Deze leuke vergaderlocatie is prachtig gelegen in het landelijke Toldijk, in de Achterhoek. De vergaderruimte is aan één zijde volledig voorzien van glas, waardoor je prachtig uitkijkt op het groen. Lentekriebels-tip: onderbreek je vergaderdag met een picknick in de boomgaard! Ontdek Bij De Rode Beuken.

 

 

 

De Studio in Tynaarlo

Een vrijstaand gebouw in en oase van groen. Uitgestrekte velden, zo ver je kunt kijken. Af en toe een nieuwsgierig reetje die even poolshoogte komt nemen... Zoek je een locatie waar je in alle rust kunt vergaderen, dan ben je bij De Studio in Tynaarlo aan het juiste adres. Lentekriebels-tip: deze groene vergaderlocatie ligt dichtbij natuurgebied De Drentse Aa, waar je prachtig kunt wandelen en fietsen! Ontdek De Studio.

 

 

 

Het Manegehuis in Ermelo

Deze prachtige rietgedekte villa ligt aan de rand van het bos, op een uitgestrekt landgoed op de Veluwe. Het Manegehuis is een perfecte locatie voor ontmoetingen waarbij ruimte en privacy gewenst zijn. Lentekriebels-tip: in de privétuin met meerdere terrassen kun je ongestoord werken of lekker even ontspannen... Ontdek Het Manegehuis.

 

 

De Hoogen Hof in Bruchem

Vergaderen op niveau? Deze kleinschalige vergaderlocatie in de Betuwe heeft een luxe en huiselijke uitstraling en staat privé tot jullie beschikking. Met uitzicht op de appelboomgaard en uitgestrekte weilanden kun je hier in alle rust vergaderen. Lentekriebels-tip: zodra de eerste zonnestralen zich laten zien kun je vergaderen onder de overkapping. Wanneer het wat frisser wordt gaat de buitenhaard aan en kan je hier onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk vertoeven... Ontdek De Hoogen Hof.

 

 

Wierschuur Nieuwland in Hippolytushoef

Vergaderen op het "geheime" Waddeneiland Wieringen... Dat klinkt niet alleen inspirerend, dat ís het ook. Wierschuur Nieuwland biedt een zee aan ruimte, zowel binnen als buiten. Rondom de accommodatie vind je o.a. een riant terras op het zuiden, een boerentuin, boomgaard en diverse terrassen. Lentekriebels-tip: De Wierschuur heeft 2 hectare aan buitenruimte en iets verderop ben je al bij de Waddenzee. Perfect voor een leuke teambuildingactiviteit zoals wadlopen of schapendrijven. Ontdek Wierschuur Nieuwland.

 

 

De Waterlely

De Waterlely in Lelystad, Flevoland

Het bijzondere gebouw van De Waterlely ligt midden in Natuurpark Lelystad. De buitenmuren zijn geheel van glas en bieden een spectaculair uitzicht op de omringende natuur. Door de openslaande deuren loop je zó de grote steiger van het paviljoen op. Lentekriebels-tip: ontdek het Natuurpark op eigen houtje of ga mee met één van de vele excursies van het Flevo-landschap. Ontdek De Waterlely.

 

 

Paviljoen Puur in Diemen

Paviljoen Puur is in alle opzichten uniek. De historische ligging en het onder architectuur gebouwde paviljoen maken het tot een plek die zich bij uitstek leent voor zakelijke bijeenkomsten. Dichtbij Amsterdam én toch midden in de natuur. Lentekriebels-tip: waar een eeuw geleden militairen exerceerden, is vandaag de dag een perfect terrein gecreëerd om teamgeest en targets op scherp te zetten. Bijvoorbeeld met een workshop boogschieten. Ontdek Paviljoen Puur. 

 

 

ANNAGE in Earnewald, Friesland

In alle rust vergaderen en trainen, dat kan bij ANNAGE in Earnewald. Deze splinternieuwe energieneutrale vergaderlocatie (bouw 2018) ligt direct aan het water. Er zijn drie schakelbare vergaderzalen, waardoor je hier uitstekend terecht kunt met kleine en grote groepen. Lentekriebels-tip: aan de kade liggen skûtsjes voor jullie klaar waarmee je een mooie zeiltocht over de Friese wateren kunt maken. Ontdek ANNAGE.