Kortingsactie: tot 50% korting bij Groot Kruivestein

Blog door BuitenBusiness - Gepubliceerd op 1 February 2017

Groot Kruivestein is een monumentale boerderij op landgoed Sterkenburg, gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Een boerderij met allure, met twee unieke bijgebouwen. Het Bakhuis en het Atelier zijn sfeervolle ruimtes voor een vergadering, training of presentatie tot ca. 20 personen, maar ook voor een lunch of (vergader)diner.

Nieuw: De Deel voor 20-80 personen

Sinds kort kun je bij Groot Kruivestein ook met grotere groepen terecht. Het achterhuis van de boerderij is volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een meer dan sfeervolle ruimte. Daar waar vroeger de koeien en paarden stonden, is nu een prachtige ruimte gecreeërd voor groepen van 20 tot 80 personen. Deze ruimte straalt door inrichting, kleurtoepassing en bijzondere lichtinval een grote mate van rust uit. De opstelling en inrichting is flexibel, afhankelijk van de wensen, het doel van de bijeenkomst en de grootte van de groep.

Tot 50% korting op de zaalhuur

Groot Kruivestein biedt je de mogelijkheid om nu extra voordelig kennis te maken met deze nieuwe ruimte. Wanneer je in het eerste kwartaal van 2017 gebruik maakt van De Deel ontvang je 30% tot 50% korting op de zaalhuur! Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem direct contact op met Groot Kruivestein.

Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

Tijdens intensieve workshops, vergaderingen en trainingen is er vaak behoefte aan een onderbreking. Groot Kruivestein biedt diverse mogelijkheden voor vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten op het erf, in de boomgaard of in het weiland. Behalve een mooie wandeling in de omgeving komen ook activiteiten als Teambuilding schapendrijven, Teambuilding met honden, Paarden mennen en Teambuilding met roofvogels hier uitstekend tot zijn recht. Deze activiteiten zijn met name geschikt om te werken aan teambuilding of om jezelf en je collega’s op een andere manier te leren kennen. Alle activiteiten bij Groot Kruivestein worden georganiseerd door BuitenBusiness.

Goedkoop vergaderen in Utrecht

Kortom: zoek je een sfeervolle en inspirerende vergaderlocatie in Utrecht? Wij kunnen Groot Kruivestein in Driebergen van harte aanbevelen. Alles is hier in huis voor een geslaagde bijeenkomst; van een sfeervolle ruimte tot goede catering en mogelijkheden voor teambuilding. Wil je extra voordelig kennismaken met deze Inspiratie-Locatie? Boek een bijeenkomst in het eerste kwartaal van 2017 en ontvang 30% tot 50% korting op de zaalhuur. 

Ja, ik wil vergaderen met korting bij Groot Kruivestein
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •