Kortenhof dingt mee naar titel Meest Bijzondere locatie 2015

Blog door BuitenBusiness - Gepubliceerd op 20 January 2016

Vergaderlocatie De Kortenhof in Erichem doet mee als genomineerde aan de verkiezing Meest Bijzondere Locatie Award 2015. De exclusieve en authentieke vergaderlocatie wordt gerund naast de dagelijkse werkzaamheden op het akkerbouw- & fruitteeltbedrijf. Naast het verzorgen van vergaderingen voor bedrijven, worden ook rondleidingen voor de bezoekers verzorgd. Kwaliteit gaat hierbij boven kwantiteit, de Kortenhof gaat voor een unieke ervaring! 

Bijzonder vergaderen bij de Kortenhof

“Bezoekers zeggen vaak dat ze het gevoel hebben in Zuid-Frankrijk te zijn, als ze langs onze koolzaadvelden, tarwe en bloeiende akkerranden lopen. De sfeer, gastvrijheid en landelijke locatie wordt gewaardeerd. Onze reviewers geven onze gastvrijheid en locatie een 8,9!”, aldus Jolijn Zwart-van Kessel, 5e generatie op de herenboerderij, uitbaatster en maat in de familiemaatschap van het boerenbedrijf.

Bijzondere locatie met een verhaal

“De Kortenhof bestaat al bijna 200 jaar en is altijd een boerenbedrijf geweest. Voorheen was het een gecombineerd bedrijf met koeien en paarden en werkten veel mensen uit het dorp op het bedrijf. Van veel mede dorpsbewoners heb ik inspirerende verhalen gehoord over hoe het vroeger in de tijd van mijn opa en oma op de boerderij toeging”, aldus Jolijn. “Sinds de landbouwmechanisatie kan mijn vader het met een trekker en combine alleen af en met GPS hoeft hij zelfs niet eens meer achter het stuur te zitten. De meeste bezoekers vinden het enorm leerzaam om te zien en horen over onze bedrijfsvoering, gewassen en gewasbescherming. Mijn opdracht voor de toekomst is deze monumentale boerderij behouden voor de toekomstige generaties. Bezoekers die komen vergaderen werken daar dus indirect aan mee. Zakelijke bezoekers rondleiden helpt ook voor een beter begrip van de boer en agrarische producten.” 

Enige genomineerde met een werkend boerenbedrijf

Als genomineerde meedoen is voor het boerenbedrijf extra speciaal omdat zij de enige zijn in de wedstrijd met een werkend boerenbedrijf. Ook het enige bedrijf uit Rivierenland overigens! Het bedrijf staat genomineerd naast bekendere locaties als het Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg, de Birkt in Maarn, de Interval in Ooltensplaat, Strandplaats Nederzandt in Noordwijk en de geWoonboot in Amsterdam.

Uitreiking Award Meest Bijzondere Locatie 2015

Iedereen mag stemmen, dit kan via www.nationalemeetingaward.nl/Meest-Bijzondere-Locatie​ 
De uitreiking van de Award is op 18 februari a.s. in de RAI in Amsterdam.