Kontakt der Kontinenten is de beste meeting- en event locatie van Nederland

Blog door BuitenBusiness - Gepubliceerd op 1 March 2016

Leuk nieuws: Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten heeft op 18 februari jl. tijdens de drukbezochte vakbeurs Evenement Contact in de RAI de Nationale Meeting Award 2015 in ontvangst mogen nemen. De combinatie van publieksstemmen, de positieve online meeting reviews en het lovende oordeel van de vakjury over de locatie heeft het hotel de titel ‘Beste meeting- en event locatie van Nederland’ opgeleverd in de categorie medium (capaciteit van 51 tot 250 personen).

Uniek karakter en onderscheidend vermogen

De vakjury was zeer te spreken over het unieke karakter en het gedachtengoed van het conferentiehotel. De eigentijdse en functionele inrichting, met behoud van het kloosterlijke karakter, en het grote eigen bosterrein bieden het conferentiehotel onderscheidend vermogen in de meeting- en eventbranche. “Een geweldig mooie kroon op het werk dat wij iedere dag vol enthousiasme met elkaar verzetten. En een absolute bevestiging dat het bijzondere wereldse gedachtengoed, dat wij dagelijks met elkaar vertalen naar beleving in het conferentiehotel, gewaardeerd wordt door onze gasten”, aldus directeur René Giel.

Eigentijdse gerechten, KdK App en een uitgebreide banquetingbrochure

Ook werd de professionele eigen keukenbrigade door de vakjury als positief ervaren. De manier waarop zij in ProefLokaal De Wereld eigentijdse gerechten ‘met een wereldse twist’ bereiden viel goed in de smaak bij de jury. De KdK App, waarmee conferentieorganisatoren naar wens een besloten gedeelte kunnen inrichten met conferentieprogramma’s, werd door de jury als uniek en innovatief beoordeeld. Tot slot was de jury zeer gecharmeerd van de banquetingbrochure. De ‘doos’ die gevuld is met alle informatie over onze faciliteiten en diensten én wereldse lekkernijen vindt de jury prachtig. 

Ook namens BuitenBusiness, van harte gefeliciteerd!

Kontakt der Kontinenten is al jaren één van onze favoriete locaties en deze prijs is hen van harte gegund. Naast bovengenoemde punten onderscheidt het hotel zich (volgens ons) door de vriendelijkheid van de medewerkers en het feit dat er alles kan. Het enorme buitenterrein leent zich uitstekend voor het organiseren van onze buitenactiviteiten, waarbij het team van Kontakt der Kontinenten altijd denkt in mogelijkheden en oplossingen. En wanneer we een offerte aanvragen hebben we deze binnen 24 uur in onze mailbox! Dus ook namens BuitenBusiness; van harte gefeliciteerd met het winnen van deze (terechte) prijs!

Ook zo'n mooie brochure ontvangen?

Het team van Kontakt der Kontinenten is erg dankbaar voor het winnen van deze prijs: "Graag willen wij al onze gasten en relaties heel hartelijk bedanken voor alle steun en vertrouwen. En natuurlijk ook voor alle publieksstemmen die hebben bijgedragen aan het winnen van deze mooie prijs". Wil je ook graag zo'n mooie banquetingbrochure van Kontakt der Kontinenten ontvangen? Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt de uitgebreide brochure per post. 

Ja, stuur mij een brochure van Kontakt der Kontinenten
  •  
  •  
  •