Kerstborrel organiseren? 6x mooie locaties voor een kerstborrel

Blog door Marije - Gepubliceerd op 10 November 2017

Vorige week was het zo ver: de eerste nachtvorst. De winter is in aantocht en daarmee ook de gezellige feestdagen! Ben je gevraagd om dit jaar een kerstborrel te organiseren? Of zoek je een mooie locatie voor een nieuwjaarsreceptie? Hieronder geven wij een aantal tips voor mooie locaties voor een winterse bijeenkomst. De locaties zijn rondom de feestdagen omgetoverd tot een sfeervolle plek vol lichtjes en knapperende vuurtjes. Passende catering wordt verzorgd en vriendelijke medewerkers zorgen voor een gezellige en warme middag of avond. Hulp nodig bij het vinden van een passende locatie? Bel, mail of chat met ons, wij helpen jullie graag en gratis met de organisatie van jullie kerstborrel.

Mooirivier in Dalfsen

Dit stijlvolle hotel in Overijssel is een inspirerende plek voor een sprankelende kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst. Mooirivier is alles behalve doorsnee; de rietgedekte gebouwen liggen midden in de natuur, pal aan de Overijsselse Vecht. Je boekt al een kerstborrel vanaf € 16,50 per persoon. Geen zin om na afloop naar huis te rijden? Blijf dan overnachten in één van de 90 luxe hotelkamers. Lees hier meer over Mooirivier in Dalfsen. 

 

Fort aan de Klop in Utrecht

Dit historische fortterein in Utrecht wordt in de winter omgetoverd tot een magisch wintereiland. Rond knapperende vuren staan gezellige picknickbanken en er liggen fleecedekens voor je klaar. Winterse drankjes, bites, fakkels en kaarslicht maken het winterse gevoel compleet. Superleuk is een "snertborrel" met collega's of een winterbarbecue met zakenrelaties. Is het buiten te koud of te nat? In brasserie Het Wachthuis is het knus en warm. Lees hier meer over Fort aan de Klop in Utrecht. 

 

De IJsselstroom in Zutphen

Tegenwoordig zijn we allemaal druk, druk, druk. Daarom is het goed om juist rondom de feestdagen even tegen de stroom in te gaan en het harde werken te onderbreken. De IJsselstroom in Zutphen biedt een bijzondere plek om privé met je groep tijd te hebben voor elkaar, stil te staan bij het afgelopen jaar of een blik te werpen op 2018. Er zijn drie mooie winterarrangementen samengesteld, waarvoor De IJsselstroom samenwerkt met lokale cateraars. Het bijzondere pand en het fabuleuze uitzicht over de Uiterwaarden geven een extra dimensie aan je winterse bijeenkomst. Lees hier meer over De IJsselstroom in Zutphen. 

 

Hotel Hoog Holten in Holten

Dit kleinschalige hotel op de Holterberg in Overijssel is omgetoverd tot een sfeervol Winter Wonderland. Duizenden lichtjes, sprankelende versieringen, een reusachtige kerstboom en prachtige details maken Hotel Hoog Holten een zeer geschikte locatie voor een kerst- of winterborrel. Wil je er helemaal een feestje van maken, blijf dan lekker eten in het meer dan goede restaurant. Niet voor niets is het restaurant ook dit jaar door Michelin beloond met een Bib Gourmand. Lees hier meer over Hotel Hoog Holten

 

Landgoed Rhederoord in De Steeg

Aan de rand van natuurgebied De Veluwezoom ligt Landgoed Rhederoord. Door deze ligging midden in de natuur op slechts 12 kilometer van het centrum van Arnhem biedt dit stijlvolle landhuis diverse mogelijkheden voor een feestelijke kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst. Kies bijvoorbeeld voor een (culinaire) fakkeltocht over het landgoed of trap het feest af met een gezamenlijke cocktailworkshop. Lees hier meer over Landgoed Rhederoord in De Steeg.

 

De Bronckhorst Hoeve in Brummen

In de aanloop naar de feestdagen wordt De Bronckhorst Hoeve in Brummen omgetoverd tot een sfeervolle locatie met verlichting, kerstdecoraties, heel veel kaarsen en feestelijke Winterse foodstandjes. Durf je outside the box te denken? Kies dan voor een borrel in de unieke "Kerst Tipi" waar de leukste kerstnummers zorgen voor een vrolijke sfeer. De speciale Kerst Tipi is voorzien van knisperende haardvuren, heaters, kerstverlichting, schapenvachtjes en een heel bijzondere inrichting. Voor een spetterend eindejaars- of nieuwjaarsfeest kun je hier terecht met 250 personen! Lees hier meer over De Bronckhorst Hoeve in Brummen.