Kameryck breidt uit tot congreslocatie

Blog door BuitenBusiness - Gepubliceerd op 12 September 2018

Na een jarenlange bouwstop mag Kameryck eindelijk gaan uitbreiden. Al jaren zijn er plannen voor het bouwen van een nieuwe congreslocatie op het terrein, vorig jaar heeft Kameryck eindelijk groen licht gekregen. De bouw is inmiddels in volle gang en de nieuwe congreslocatie begint steeds meer vorm te krijgen. Nog even wachten en je kunt straks met wel 850 personen terecht op deze inspirerende locatie in het Groene Hart! 

Kameryck

Kameryck is landelijk gelegen in de provincie Utrecht, te midden van weilanden, water, slingerweggetjes en heel veel groen. Rondom het karakteristieke gebouw tref je een zee aan groene ruimte. Vanuit de gehele locatie geniet je van een prachtig uitzicht over het omringende water en weilanden. Bij Kameryck kom je in een andere, groene wereld terecht, terwijl de grote steden binnen handbereik liggen. 

Groen gelegen tussen Utrecht en Amsterdam

Kameryck opende in 2007 op een groot terrein in het Groene Hart, centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam. Het hoofdgebouw heeft een prachtige ligging aan het water en beschikt over verschillende vergaderruimtes voor 10 tot 200 personen, een restaurant en een Pitch&Putt golfbaan. Daarnaast staan er verspreid over het buitenterrein drie sfeervolle paviljoens met weids uitzicht over de polders van het Groene Hart. Vanuit deze buitenlocaties zie je watervogels voorbij zwemmen en koeien grazen in de weilanden. Aan inspiratie geen gebrek... 

Evenementenlocatie tot 850 personen

Aan het reeds bestaande pand wordt momenteel een nieuwe vleugel gebouwd, waar ruimte komt voor plenaire bijeenkomsten tot 400 personen. Voor evenementen en feesten ligt de capaciteit op ruim 850 personen. Daarmee wordt Kameryck ook een interessante congres- en evenementenlocatie in de regio. De accommodatie en faciliteiten worden helemaal van deze tijd, met o.a. moderne AV-middelen en grote presentatiewanden. Naast deze nieuwbouw wordt ook het huidige pand onder handen genomen. Hier wordt onder meer een vaste plek gecreëerd waar men altijd terecht kan voor een kopje koffie, lunch of diner, ongeacht de bezetting. 

Overnachten in een huisje op wielen

Meerdaagse bijeenkomsten zijn ook mogelijk bij Kameryck. Rondom een paviljoentent staan in een cirkel 17 nostalgische veldhuisjes op wielen. In totaal kunnen er 65 personen blijven overnachten. Het gehele 'dorpje' met 17 huisjes en de paviljoentent staan als groepsaccommodatie privé tot je beschikking, ideaal voor een heisessie. 

Buitenplaats Kameryck

De foto's hiernaast geven een indruk van de plannen en de vordering van de bouw. De grote opening van 'Buitenplaats Kameryck' staat gepland in maart 2019. Deze nieuwe naam duidt op het beeld dat het vernieuwde Kameryck wil uitstralen; een multifunctionele locatie met een landelijke, groene ligging. Wij kunnen niet wachten! 


Lees hier meer over Kameryck.