Innovatieve 3D rondleiding voor meetingplanners bij Kapellerput

Blog door BuitenBusiness - Gepubliceerd op 29 April 2020

Vanwege het coronavirus is het momenteel - helaas - niet mogelijk om de faciliteiten, gastvrijheid en de sfeer van locaties ter plekke te ervaren en bekijken. Maar daar hebben ze bij Hotel Kapellerput in Heeze iets op gevonden: dit hotel in de Brabantse natuur heeft elke ruimte gedigitaliseerd. Hierdoor kun je, gewoon thuis vanachter je computer, toch uitgebreid binnenkijken! 

Levensechte impressie

Met deze innovatieve 360 graden virtuele rondleiding wordt er een levensechte impressie getoond waarbij je online zelf kan ontdekken welke ruimte het meest geschikt is voor jouw bijeenkomst. Er kan gekozen worden uit diverse presentaties zoals een 3D plattegrond, virtual reality tour en een zogenaamd poppenhuis-model waarbij een dwarsdoorsnede van het hotel en alle conferentieruimtes wordt getoond. Ook zijn er meerdere opstellingen en inrichtingen te bekijken.

Digitaal rondwandelen

De online 3D presentatie is een waardevolle tool bij het adviseren, voorbereiden en vormgeven van meetings. Wil je digitaal rondwandelen door Hotel Kapellerput? Bekijk hier de 3D rondleiding. Met deze 3D rondleiding behaalde Kapellerput een nominatie voor de Europese IACC (International Association of Conference Centers) Innovation Award in 2019. 

Over Kapellerput

Een bijzonder inspirerend landgoed in Brabant, op steenworp afstand van Eindhoven. Hotel Kapellerput heeft in alles in huis voor een geslaagde bijeenkomst. Vergaderruimtes in alle soorten en maten. Interactieve beamers en kamerbrede glazen schrijfwanden. Mooie slaapkamers. Een landgoed voor de benodigde ontspanning. Verrassende ruimtes die je nergens anders ziet. En een heerlijke keuken. Lees hier meer over Kapellerput in Heeze.