7 locatietips voor het nieuwe vergaderseizoen

Blog door Marije - Gepubliceerd op 23 August 2018

De vakantie zit er (voor de meesten van ons) weer op, de scholen zijn weer begonnen en de zomer maakt langzaamaan plaats voor de herst. Het nieuwe vergaderseizoen staat voor de deur en 'onze' Inspiratie-Locaties zijn er klaar voor! Wil je samen met je team een frisse start maken? Plan dan nu een vergadering op een inspirerende vergaderlocatie. Om je alvast op weg te helpen, vind je hieronder een aantal tips waar je het nieuwe vergaderseizoen succesvol kunt starten. 

HoffenterHof

Deze prachtig verbouwde boerderij in Midden-Limburg is een fijne locatie voor een inspirerende brainstorm, strategiesessie, MT-meeting, heidag of teambuilding. De mooie, lichte Loft op de eerste verdieping zorgt ervoor dat je letterlijk een andere kijk op de omgeving krijgt. Aan drie kanten heb je hier namelijk een prachtig uitzicht over het platteland. Bij HoffenterHof word je zeker weten geïnspireerd: overal in de strak ingerichte boerderij hangt originele kunst aan de muur. Soms modern, soms wat klassieker. In elk hoekje vind je wel iets verrassends, of dat nu binnen of buiten is.

 

 

 

Landgoed de Hoevens

Last minute een locatie nodig voor een bijeenkomst? In de periode van 4 t/m 12 september is De Vlaamse Schuur op Landgoed de Hoevens nog beschikbaar. Deze meer dan sfeervolle plek is door de 8 gastenkamers ook geschikt voor meerdaagse vergaderingen en trainingen. Onze tip; mocht het weer het toelaten, zoek dan een mooi vergaderplekje buiten op het grote landgoed. Inspiratie gegarandeerd! 

 

 

De Hoogen Hof

Naast een prachtige lounge en strakke boardrooom beschikt deze vergaderlocatie in de Betuwe over een geweldige buitenruimte met dito uitzicht. Door de overkapping kun je hier ongeacht het weer heerlijk buiten vergaderen of dineren. En wordt het toch een beetje fris, dan gaan de heaters en open haard aan. De Hoogen Hof is een fijne vergaderlocatie voor een bijeenkomst in de nazomer (of in elk ander seizoen...). Deze locatie is landelijk en centraal gelegen in Nederland, op ca. 5 autominuten van de A2 en op steenworp afstand van station Zaltbommel.

 

 

 

Bartmanzboot

Centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam ligt deze bijzondere woonboot. Bartmanzboot is een originele vergaderlocatie in een prachtige omgeving, met het kabbelende water van de Vecht als inspirerend decor. Niet zomaar een plek, maar een beleving. Want water doet iets met je. Tel hierbij op de gastvrijheid van eigenaar Bart, de goede verzorging en de huiselijke sfeer en je begrijpt waarom bezoekers van Bartmanzboot na afloop weer fluitend naar huis gaan... Er zijn nog een paar plekken vrij in september!

 

 

Bergse Bossen

Ook voor Bergse Bossen wordt het een fris nieuw begin van het vergaderseizoen. Eerder zijn de hotelkamers al onder handen genomen en in de zomerperiode is er hard gewerkt aan de restyling van de vergaderruimtes en het restaurant. Diverse vergaderzalen zijn voorzien van nieuwe vloerbedekking, leuke prints aan de wanden en bijzondere decoraties voor een unieke touch. Het restaurant is zelfs helemaal opnieuw ingericht en gestyled. Neem maar van ons aan; boek je binnenkort een bijeenkomst bij Bergse Bossen dan kijk je je ogen uit. 

 

 

Den Alerdinck

Midden in de natuur, dichtbij Zwolle, ligt deze unieke vergaderlocatie. Het sfeervolle Jachthuis op Park Den Alerdinck staat privé tot jullie beschikking en heeft maar liefst 28 slaapkamers. De vergaderlocatie is gelegen op een historische buitenplaats in Overijssel. Vanuit het Jachthuis heb je een schitterend uitzicht op de naastgelegen havezathe met slotgracht. Over een inspirerende setting gesproken... 

 

 

 

Hotel BonAparte

Aan de voet van de Lochemse Berg, te midden van eeuwenoude bossen, beken en vennen, staat dit prachtige monumentale hotelpand. Hotel BonAparte is helemaal klaar voor het nieuwe vergaderseizoen: de hotelkamers zijn onlangs onder handen genomen, de AV-middelen zijn vernieuwd en het evenemententerrein begint alweer groen te kleuren. Dit hotel biedt de beste deal van alle 4-sterrenhotels in de Achterhoek: een 32-uurs vergaderarrangement kost slechts € 169,00 per persoon!