Een park vol natuur en inspiratie…

Blog door BuitenBusiness - Gepubliceerd op 10 August 2020

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is het afgelopen jaar nog mooier geworden. Naast dat het 5.400 hectare grote gebied al een heerlijke plek is om je hoofd leeg te maken en te genieten van de natuur, kan er met de komst van het Park Paviljoen nu ook vergaderd worden. Even weg van de dagelijkse drukte, op een plek vol natuur en inspiratie: de ideale plek voor jullie vergaderdag! Wij (Thijs en Kylian) namen alvast een kijkje voor jullie...

Nieuw: Park Paviljoen!

Al bij binnenkomst van het park worden we verrast door de uitgestrekte natuur van de Veluwe. Na een rit van een kleine vijf minuten door de bossen en landschappen arriveren we op de parkeerplaats van het nieuwe Park Paviljoen. Wat een prachtig pand is het geworden! Ook na binnenkomst genieten we verder van alles wat het park te bieden heeft. We worden ontvangen door Rick Milius die ons een rondleiding geeft door het gebouw. Lichte, moderne vergaderzalen met buitenruimte grenzend aan de natuur, de geweien aan de muur, schilderijen van natuurliefhebbers uit de omgeving. We zijn erg onder de indruk wanneer we de centrale ontvangstruimte binnenlopen. Rick verteld ons dat zelfs de grote tafel in deze ruimte en de picknicktafels buiten uit eigen natuur en houtzagerij komen. 

Lokaal en seizoengebonden

Niet alleen de inrichting is lokaal en duurzaam. Ook voor lunch en diner wordt gebruik gemaakt van ingrediënten en producten uit eigen park. De seizoengebonden hoofgerechten met wild van de Veluwe en zelfs de diverse groenten en kruiden komen rechtstreeks uit eigen moestuin. Het wordt ons meteen duidelijk dat het parkbeheer dagelijks met veel zorg bezig is met mens, dier en natuur.

Origineel bedankje

Terwijl we in één van de vergaderruimtes rondlopen, vertelt Rick ons over een leuk idee wat de stichting in tijden van Corona heeft opgezet: 'We hebben leuke pakketjes samengesteld om cadeau te doen aan werknemers of relaties' zegt hij enthousiast. In ieder pakketje zitten twee entreetickets voor een dag genieten van De Hoge Veluwe. Desgewenst kan het pakket uitgebreid worden met een stuk Boszeep of een picknickpakket. 'Hiermee bedank je niet alleen je personeel op een originele manier, maar steun je ook Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe in deze moeilijke tijd en draag je bij aan de instandhouding van al het moois dat het park te bieden heeft' sluit Rick af. Wat ons betreft een heel origineel en leuk presentje om cadeau te doen, maar zeker om te krijgen! :)

Fietsen of wandelen door het park

Na de inspirerende rondleiding van Rick, besluiten Thijs en ik om nog even een frisse neus te halen. Wij kiezen ervoor om een stuk te wandelen, maar er kan ook gratis gebruik worden gemaakt van één van de 1800 witte fietsen die over het park verspreid staan. De inspirerende omgeving van Het Nationale Park De Hoge Veluwe werkt verfrissend en laadt ons op voor de rest van de dag. Naast een effectieve en energieke vergaderdag in het Park Paviljoen biedt dit park je nog veel meer!

Ervaar het zelf!

Ben je net als wij ook zo enthousiast over deze locatie? Lees hier verder over het park, bekijk beschikbaarheid en tarieven of vraag direct een offerte aan.

Ruime en lichte vergaderruimtes Ruime en lichte vergaderruimtes
Zitje bij het haardvuur Zitje bij het haardvuur
Heerlijke producten uit eigen park Heerlijke producten uit eigen park