Gratis Pitch en Putt kaartjes voor alle vergaderaars van BuitenBusiness!

Blog door BuitenBusiness - Gepubliceerd op 22 March 2016

Een superleuke aanbieding van Kameryck: Pich en Putt vrijkaartjes voor alle vergaderaars via BuitenBusiness. Boek t/m eind mei een vergaderarrangement bij Kameryck en ontvang helemaal gratis een vrijkaartje voor de Pich & Putt Golfbaan ter waarde van € 12,50. Uiteraard krijgen alle gasten een gratis kaartje. Je kunt via BuitenBusiness boeken of rechtstreeks bij Kameryck. Vermeld er wel bij dat het gaat om de BuitenBusiness-aanbieding. Leuk als vergaderbreak of om de dag mee af te sluiten!

Meer over Kameryck

Kameryck is een unieke locatie voor een vergadering, training, teambuilding of evenement. Kameryck is centraal gelegen, midden in Het Groene Hart bij het plaatsje Kamerik. De locatie ligt prachtig tussen weilanden en water en is helemaal van deze tijd. Zakelijke faciliteiten, en een goede eigentijdse (ecologische) keuken zijn op verantwoorde wijze geïntegreerd met de sportieve activiteiten buiten. Kameryck is dan ook bij uitstek geschikt voor het “actief vergaderen”. Op het terrein van ca 15 hectare, is er behalve een sfeervol restaurant met terrassen aan het water ook een Pitch en Putt baan, “Het golfspel voor iedereen”. Met de gratis kaartjes is een leuke vergaderbreak of sportieve afsluiter binnen handbereik!

Groot buitenterrein

Het grote buitenterrein van Kameryck biedt plaats aan (ruimtevragende) evenementen zoals sportieve evenementen, productpresentaties, meetings en festivals. Kameryck beschikt zelf over een aantal bijzondere paviljoententen die een prachtige uitstraling hebben. Zeker in het mooie groene decor komen ze geweldig tot zijn recht. Via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende activiteiten verzorgd worden op het terrein, zoals:

Kijk hier voor nog meer inspirerende activiteiten.

Anders vergaderen in sfeervolle binnenruimtes

Het hoofdgebouw van Kameryck, dat in een fraaie landelijke bouwstijl is opgetrokken, beschikt naast een sfeervol restaurant ook over vier vergaderzalen. Vanuit deze zalen heeft men een riant uitzicht over de plas en de weilanden. Het spreekt voor zich dat de zalen zijn voorzien van alle moderne vergaderfaciliteiten. Wil je echt "anders" vergaderen? Dan maak je gebruik van de paviljoentent. In de paviljoentent vergader je rondom de houtkachel in een informele sfeer of natuurlijk gewoon buiten, rondom het grote kampvuur. Je beschikt hier over je eigen privé-terras aan het water.

Vergaderen en overnachten

Ook voor meerdaagse trainingen en bijeenkomsten is dit een inspirerende locatie. Rondom de paviljoentent staan 17 Veldhuysjes waar je kunt overnachten. Deze knusse huisjes op wielen zijn nostalgisch en in een 'zoete' kleurstelling ingericht. Het huisje beschikt over 4 slaapplaatsen en biedt de nodige comfort zoals een goed bed, een opbergkast en een klein keukenblokje. Je kunt hierbij  ook gebruik maken van twee paviljoententen zodat je in aparte ruimtes kunt vergaderen en lunchen en/of dineren. Het gehele "dorp" met 17 Veldhuysjes en de Paviljoententen staat dan exclusief tot jullie beschikking. Een vergadering of training waarbij je verblijft op basis van zelfverzorging is hier mogelijk.

Vraag nu online een offerte aan

Wil je meer informatie over Kameryck? Lees hier alles over Kameryck. Je boekt hier al een vergaderarrangement voor € 33,50 per persoon voor een hele dag vergaderen. Graag een voorstel voor jullie meeting ontvangen? Vraag dan nu online een vrijblijvende offerte aan. Uiteraard ontvang je de gratis vrijkaartjes voor de Pitch & Putt golfbaan wanneer het arrangement geboekt wordt.