Ga je mee op Expeditie Poolnacht bij Antropia?

Blog door BuitenBusiness - Gepubliceerd op 26 September 2017

Op zaterdag 28 oktober, tijdens de Nacht van de Nacht, geeft beroepsavonturier Bernice Notenboom om 20.00 uur een inspirerende lezing bij Antropia, Cultuur- en Congrescentrum te Driebergen. In deze Expeditie Poolnacht neemt zij haar gasten mee naar de koudste en meest duistere punten ter wereld en geeft een onvergetelijk beeld van leven boven 66,5 breedtegraad.

Expeditie Poolnacht bij Antropia in Driebergen

Bernice Notenboom is als poolreiziger, klimaatjournalist en filmmaker regelmatig in het nieuws verschenen. Zij staat bekend om haar indrukwekkende expedities welke altijd in het teken staan van klimaatverandering, bewustwording en verandering. In 2016 stond zij op de derde plek van de duurzame 100. Zaterdag 28 oktober neemt zij alle gasten gedurende 90 minuten mee op een adembenemende reis door het Arctisch gebied.

Over de Nacht van de Nacht

De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens deze avond en nacht doven gemeentes, bedrijven en huizen hun lichten om aandacht te vragen voor lichtvervuiling en energiebesparing.

Over Antropia

Antropia is een cultuur- en congrescentrum, pal naast NS-station Driebergen-Zeist en aan de A12. Een groene oase in Midden-Nederland, want Antropia bevindt zich op Landgoed de Reehorst. Met een diversiteit aan zalen voor maximaal 300 personen. De keuken werkt uitsluitend met biologische en biologisch-dynamische producten. Antropia is voortdurend in ontwikkeling en vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid. Lees hier meer over Antropia.

Ga je mee op Expeditie Poolnacht?

Wil je aanwezig zijn bij de lezing van Bernice Notenboom tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdag 28 oktober? Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met Antropia via het contactformulier

Ga je mee op expeditie met beroepsavonturier Bernice Notenboom? Ga je mee op expeditie met beroepsavonturier Bernice Notenboom?
Expeditie Poolnacht vindt plaats bij Antropia in Driebergen Expeditie Poolnacht vindt plaats bij Antropia in Driebergen