Zomers vergaderen aan zee

Blog door Marije - Gepubliceerd op 27 June 2018

Wat een weertje hè! De astronomische zomer is nog maar net begonnen en we worden alweer volop getrakteerd op een zonnige werkweek. Dit soort dagen lenen zich perfect voor een vergadering of training op zo'n mooie locatie aan zee. Want dat er gewerkt moet worden staat vast, maar waarom niet het nuttige met het aangename combineren? Wij inspireren je graag met een aantal verrassende locaties aan het strand, waar je tussen het vergaderen door even lekker kunt uitwaaien. Na afloop van je meeting loop je zó het strand op, waar je hopelijk nog net de laatste zonnestralen van de dag kunt meepakken... Wij wensen je een zomerse week toe! 

Parnassia aan Zee in Overveen

Het is dat je er komt om te werken, maar we snappen best dat je een beetje wegdroomt wanneer je vergadert bij het vernieuwde Parnassia aan Zee. Alle vergaderruimtes kijken namelijk uit op het strand, de zee of de duinen. Goed nieuws: je hoeft alleen maar de deuren open te slaan om letterlijk met je voeten in het zand te staan. Ideaal voor een buitensessie of een uitwaai-moment in je pauze. 

 

 

Hotel Zonne in Noordwijk

Dit sfeervolle hotel in Noordwijk is wat ons betreft perfect: niet te klein, niet te groot. Stijlvol, sfeervol en inspirerend. Hotel Zonne beschikt over 4 sfeervolle vergaderruimtes, een fijn zonneterras, een leuke buitenruimte en 30 modern ingerichte kamers. Pluspunt: vanaf de voordeur sta je al na 100 meter met je voeten in de zee. Perfect voor een vergaderbreak op het strand... 

 

 

 

Zandpaviljoen Pier 7 in Vlissingen

Dit splinternieuwe "Zandpaviljoen" op het strand in Vlissingen leent zich uitstekend voor een teamdag, een bedrijfsevenement of een zomerse barbecue. Onze tip: blijf ook zeker een nachtje slapen. Je overnacht hier namelijk in een luxe beachroom óp het strand. Ontwaken met het geluid van meeuwen, genieten van de mooiste zonsondergangen, de deur uitstappen en gelijk met je voeten in het zand staan. Een onvergetelijke ervaring!

 

 

 

De Pier in Scheveningen

Wie kent hem niet: De Pier in Scheveningen? Deze iconische locatie aan de kust in Scheveningen bepaald al decennialang het decor tijdens een dagje strand. Maar wat veel mensen nog niet weten is dat je hier ook uitstekend terecht kunt voor een vergadering, training of presentatie. Het verblufffende uitzicht over de Noordzee en het strand van Scheveningen krijg je er gratis bij... 

 

 

Bakkums Hoeve in Castricum

In Castricum aan Zee vonden wij deze leuke en sfeervolle hoeve. Bakkums Hoeve biedt het beste van meerdere werelden: de locatie is gelegen in de bossen en het Noord-Hollands Duinreservaat ligt om de hoek. Na 1500 meter wandelen of fietsen ben je al op het strand. Voor een vergadering neem je plaats in de woonkamer of buiten op de picknickbanken. Je kunt hier zelf koken, maar het is ook mogelijk om alles via de locatie te regelen. De hoeve staat privé tot jullie beschikking en voor meerdaagse bijeenkomsten zijn er 9 slaapkamers. 

 

 

 

Meijer aan Zee in Zandvoort

Letterlijk vergaderen met je voeten in het zand kan bij Meijer aan Zee in Zandvoort. De relaxte omgeving, de frisse lucht en het prachtige uitzicht op zee maken dit strandpaviljoen tot een geschikte locatie voor een vergadering, presentatie of teambuildingsactiviteit. Naast het stijlvolle strandrestaurant ligt een apart paviljoen, speciaal gebouwd voor besloten groepen. Inclusief een privé zandstrand! Tip: ook "Meijers Cocktail Club" is privé af te huren, een leuke plek voor een borrel en barbecue. 

 

 

 

Badhotel Domburg in Domburg

Wil je in alle rust vergaderen, dan is dit leuke hotel in Domburg een aanrader. Badhotel Domburg ligt te midden van blanke duinen, brede zandstranden en dichtbegroeide bossen, op 500 meter lopen van de zee. Tussen de vergaderingen door loop je zó het strand op. Fijn: op minder mooie dagen kun je heerlijk ontspannen in de spa met sauna, zwembad en massages. Leuke tip: combineer je bijeenkomst met een lunch, borrel of diner in het naastgelegen strandpaviljoen Strand90.