50|50 Belmont Hotel Ede beste vergaderlocatie van Nederland

Blog door BuitenBusiness - Gepubliceerd op 19 March 2021

Op woensdag 17 maart maakte Meetings Platform bekend dat 50|50 hotel en congrescentrum Belmont goud heeft gewonnen in de categorie ‘Beste vergaderlocatie van Nederland’. Het hotel en congrescentrum dat midden in het bos is gelegen tussen Lunteren en Ede wordt geroemd om haar gastvrijheid, eten en drinken en de ligging in het groen. Daarnaast spreekt ook het werk op het gebied van arbeidsre-integratie de stemmer aan. Bij 50|50 hotel Belmont werken jaarlijks tientallen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die op deze manier weer een stukje dichter bij een zelfstandig leven komen. 

Enorm trots op deze prijs

Alex van Zoeren, directeur van 50|50 hotel Belmont, is trots op de prijs. “Wat een opsteker dat we juist in deze tijd zoveel erkenning hebben gekregen van onze gasten! Wij stonden al klaar om iedereen weer te ontvangen zodra er meer ruimte is in de maatregelen, maar doen dat nu met nog meer energie en positiviteit. We zijn enorm trots op dit resultaat dat we met elkaar hebben kunnen neerzetten en kijken er naar uit onze gasten daar van mee te laten genieten!” 

Tweede en derde plaats

Op de tweede plaats eindigde Thialf en de bronzen erkenning ging naar Nationaal Park de Hoge Veluwe. De winnaar werd dit jaar niet bekendgemaakt tijdens een live event zoals voorgaande jaren, maar door Hans Kazàn die in een videoboodschap de winnaars feliciteerde.