Bedrijfsuitjes

De leukste en meest bijzondere bedrijfsuitjes vind je hier! Ieder bedrijfsuitje is geschikt om in te zetten als onderdeel van jouw programma of als complete dagvulling in een combinatieprogramma. Alle activiteiten kunnen wij organiseren op een locatie naar keuze in Nederland. Heb je hulp nodig? Wij helpen je graag en kosteloos met het samenstellen van het allerleukste bedrijfsuitje.
Bekijk hier alle bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje organiseren

Een geslaagd bedrijfsuitje begint met het vinden van een passende activiteit. Wat is het doel van het uitje? Willen jullie gewoon leuk en ontspannen samenzijn? Of wil je liever een bedrijfsuitje waarbij samenwerken en onderlinge communicatie centraal staat? Een combinatie van beiden kan natuurlijk ook... Vindt je het lastig om de juiste activiteit te kiezen? Neem dan contact op met ons organisatiebureau. Wij adviseren je gratis over de uitjes die het beste bij jullie doelstellingen passen

Locaties voor bedrijfsuitjes

Een andere belangrijke factor voor het slagen van je bedrijfsuitje is de locatie. De locatie van je keuze moet goed bereikbaar zijn voor de gasten, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Kijk hierbij of er voldoende parkeergelegenheid aanwezig is en of er bijvoorbeeld een shuttle-service vanaf het station wordt aangeboden. Uiteraard moet de locatie van jouw keuze groot genoeg zijn voor het maximale aantal deelnemers  en  kijk daarnaast ook of de catering aansluit bij jullie wensen. We hebben alvast een aantal inspirerende locaties voor jou op een rijtje gezet, maar we kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie voor je organiseren.

Groene uitjes voor bedrijven

Het organiseren van groene, duurzame uitjes voor bedrijven is onze specialiteit. Als je je bedrijfsuitje door ons laat organiseren, dan ben je verzekerd van een groene locatie en inspirerende activiteiten, samengesteld met respect voor natuur, milieu, mens en dier. 

Locaties en activiteiten voor bedrijven

Middels deze website kun je online jouw eigen bedrijfsuitje samenstellen. Alle locaties en activiteiten kunnen naar wens gecombineerd worden. Per locatie worden extra mogelijkheden en arrangementen weergegeven en kun je direct de beschikbaarheid checken. Heb je liever een voorstel op maat, neem dan contact op met ons organisatiebureau via de contactpagina.

Bekijk hieronder snel de leukste bedrijfsuitjes