Vergaderen à la carte

Vergaderen à la carte, dat is vergaderen zoals jij dat wenst. Vergaderen op de boerderij met een vergaderarrangement welke je zelf samenstelt. Bekijk hier alle boerderij-locaties waar je à la carte kunt vergaderen.

Vergaderen op kleinschalige, informele locaties

Vergaderen à la carte = vergaderen zoals je zelft wilt, op een kleinschalige en informele locatie.
Vergaderen op basis van zelfverzorging. gedeeltelijk of geheel verzorgd.
Vergaderen in alle rust, de hele locatie alleen voor jullie gezelschap!
Zelf koken of genieten van versbereide streekproducten.
Vergaderen op een locatie waar de klant nog koning is.

Vergaderen op de boerderij

Op deze website vind je een unieke collectie met bijzondere boerderij-locaties. Op alle locaties kan je vergaderen à la carte: je huurt de boerderij en stelt je arrangement zelf samen. Wil je bijvoorbeeld zelf koken? Dat kan, maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld 's avonds zelf te koken, maar wel de lunch te laten verzorgen. Vergaderen à la carte = vergaderen zoals jij dat wilt.

Vergaderlocaties en vergaderbreaks naar wens samenstellen

Al onze Inspiratie-Locaties liggen midden in de natuur, zijn kleinschalig en inspirerend en bieden de mogelijkheid om à la carte te vergaderen. Dat wil zeggen dat de vergadering ingericht kan worden zoals je dat zelf wenst. Je kunt zelf koken, maar ook de maaltijden laten verzorgen. Je kunt zelf de apparatuur meenemen, of dit door ons laten verzorgen. Je kunt zelf een vergaderbreak samenstellen of gebruik maken van één van onze bijzondere kant-en-klaar arrangementen. Bekijk hier de meest inspirerende vergaderbreaks.

Makkelijk online zoeken en boeken

Via deze website kan je alle boerderij-locaties in Nederland makkelijk online boeken en boeken. Bij iedere vergaderlocatie worden veel grote foto's getoond en (indien beschikbaar) een filmpje van de locatie. De tarieven staan erbij vermeld. Via het offerte-formulier kan je direct een offerte opvragen bij de vergaderlocatie van je keuze. Je kunt ook de eigen website bekijken of telefonisch contact opnemen met de locatie. Snel, makkelijk en gegarandeerd zonder extra kosten! 

Altijd de laagste prijs

Bij het zoeken naar een passende locatie voor je vergadering is het prettig om meteen de kosten in beeld te hebben. Daarom tref je bij alle locaties op deze website direct de kosten aan. Dit zijn de tarieven die de vergaderlocatie zelf ook hanteert, wij berekenen geen commissie, boekingsfee of administratiekosten zodat je altijd verzekerd bent van de laagste prijs. 

A la carte vergaderarrangement

Via onze thema-pagina​ kan je makkelijk een mooie vergaderlocatie vinden op thema's als "duurzaam", "low-budget", "boerderij" of "kasteel".Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een à la carte vergaderarrangement? Wij helpen je graag en gratis! Neem hiervoor contact op met ons organisatieburo.