Anders vergaderen

Bekijk hier alle locaties waar je anders kunt vergaderen, handig op thema gerangschikt!

Anders vergaderen op bijzondere locaties. Sfeervol, kleinschalig en authentiek.
Anders vergaderen in een sfeervolle vergaderruimte. Open haard aan, stropdas af en de voeten nog net niet op tafel...
Anders vergaderen midden in de natuur. Groen, duurzaam, terug naar het echte leven.
Anders vergaderen op of aan het water. Ervaar de rust en de ruimte.
Anders vergaderen in een tent. Back to basic, maar niet te ...
Anders vergaderen op een onbewoond eiland. Een unieke belevenis.
Anders vergaderen op boerderijen, landgoederen en buitenplaatsen.

Welkom bij BuitenBusiness. Anders vergaderen op bijzondere locaties. Een inspirerende ervaring!

Anders vergaderen begint hier!

Deze website helpt je een eind op weg wanneer je anders wilt vergaderen. Je vindt hier unieke vergaderlocaties en bijzondere vergaderbreaks. Alle locaties die we aanbieden zijn uniek, inspirerend en anders-dan-anders. De actviteiten kunnen op iedere gewenste locatie verzorgd worden, je kunt zelf een combinatie maken van vergaderlocatie + vergaderbreak. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag, bijzonder en anders vergaderen is onze specialiteit!  

Uniek vergaderen op bijzondere locaties

Op deze website vind je een unieke collectie met bijzondere locaties. Stuk voor stuk inspirerende en anders-dan-anders vergaderlocaties. Locaties waar de boer gastheer is en waar de gastvrouw jullie verwent met lekkernijen uit de moestuin. Per provincie en regio hebben wij de mooiste locaties geselecteerd waar je anders kunt vergaderen. Via onze uitgebreide zoekpagina kan je eenvoudig zoeken op plaats, provincie of regio.

Bijzonder vergaderen op thema

Anders vergaderen kan op vele manieren. Je kunt kiezen voor een bijzondere locatie waar je sfeervol en huiselijk kunt vergaderen. Of je kiest voor een "out-of-the-box locatie" waarbij je vergadert in een molshoop, in een tipi-tent of op een onbewoond eiland. Bij groene bijeenkomsten kies je uiteraard voor een duurzame locatie, welke goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Misschien zoek je een low-budget vergaderlocatie of juist heel exclusief. Op onze thema-pagina hebben wij alvast een aantal vergader-thema's op een rijtje gezet, zodat je snel de meest unieke locatie waar je anders kunt vergaderen.

Snel weten welke anders-dan-anders vergaderlocatie nog beschikbaar is

Heb je geen tijd om lang te zoeken naar een vergaderlocatie? Maar wil je wel een anders-dan-anders locatie voor jullie vergadering? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord. Je ontvangt per ommegaande reacties van unieke en bijzondere vergaderlocaties in je mailbox.

Anders vergaderen op unieke locaties

Kom je er niet uit of wil je graag een offerte op maat? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag en gratis met het vinden van een unieke vergaderlocatie of het samenstellen van een programma voor een bijzondere vergadering.
Lees hier meer tips over (anders) vergaderen.