Vlot bouwen

Vlot bouwen, een avontuurlijke teambuilding op het water! Ieder team krijgt een aantal palen, drijvers en touwen en moet daarmee een eigen vlot bouwen. Het is natuurlijk de bedoeling dat het vlot blijft drijven en daarbij het hele team kan dragen. In een spannende competitie op het water wordt uiteindelijk bepaald welk team het snelste vlot heeft gebouwd. Optimale samenwerking en plezier gegarandeerd!

 •   Spanning, plezier en inzicht in samenwerking
 •   Professionele begeleiding door ervaren trainers
 •   Nieuwste materialen en technieken
 •   Avontuurlijke teambuilding op het water
 •   Mogelijk op iedere gewenste locatie
 • Vlot bouwen

  Een goed vlot bouwen en daarmee samen met je team in een spannende vaar-wedstrijd de andere teams verslaan, dat is vlot bouwen bij BuitenBusiness. De activiteit vlot bouwen kan door ons op iedere gewenste locatie in Nederland worden verzorgd, mits er water aanwezig is. Teambuilding, competitie en fun in een verrassend leuk programma!

  Bouw een vlot van palen, drijvers en touwen

  Na een korte instructie wordt de groep in twee of meerdere teams verdeeld. Ieder team krijgt de beschikking over een aantal palen, drijvers en touwen. Een goed vlot bouwen lijkt niet zo moeilijk, totdat je zelf het aantal drijvers moet bepalen en de knopen moet leggen. Kies je bijvoorbeeld voor een snel te bouwen vlot? Of gaan jullie voor het lastiger te maken, maar veel sterkere vlot? Samen een goed en stevig vlot bouwen vraagt om een goede communicatie. Hoe verloopt jullie samenwerking? Lukt het jullie om samen een vlot te bouwen waarbij iedereen de voeten droog houdt?

  Is het vlot sterk genoeg voor het hele team?

  Nadat de vlotten gebouwd zijn, worden alle vlotten te water gelaten, uiteraard inclusief bemanning. Een spannend moment: houdt iedereen het droog? De meeste vlotten blijven wel drijven, maar is jullie vlot sterk genoeg gebouwd om het hele team te dragen? Of zijn er enkelen die toch natte voeten krijgen? Dan moet je weer terug om het vlot opnieuw te bouwen.

  Spannende vaar-competitie

  Wanneer alle vlotten stabiel in het water liggen met de voltallige teams erop is het tijd voor het klapstuk van deze teambuilding: de vaar-competitie. Welk team heeft het snelste vlot gebouwd? Welk team is het slimst en weet door goed samen te werken de overwinning binnen te slepen? Spanning en plezier verzekerd tijdens de vaar-competitie! 

  Locatie en tijdsduur

  De activiteit vlot bouwen kan op iedere gewenste locatie in Nederland worden verzorgd. Heb je nog geen locatie, neem dan contact met ons op. Inmiddels kennen wij de mooiste plekjes voor het bouwen van een vlot, we adviseren je graag en gratis hierover. Het programma duurt ca. 1½ uur, maar kan naar wens korter of langer ingevuld worden.

  Vlot bouwen als vergaderbreak of in combinatie met andere activiteiten

  De activiteit vlot bouwen is bedoeld als vergaderbreak. Het is vaak prettig om een mentaal intensieve vergaderdag te onderbreken met inspirerende activiteit, zoals vlot bouwen. De deelnemers komen door het vlot bouwen in een heel andere mindset, waarna zij weer met frisse energie de vergadering kunnen hervatten. Vlot bouwen kan ook uitstekend ingezet worden als onderdeel van een groter activiteitenprogramma. Vlot bouwen is bijvoorbeeld goed te combineren met één van onze andere activiteiten zoals Blind Boogschieten, Katapult Schieten of Brug Bouwen.

  • 10
   Door:

   Erg leuk en verrassend programma. Prima als teamversterkende onderbreking van onze vergaderdag.

  • 10
   Door:

   Lekker buiten op een andere manier samenwerken. Goed voor het groepsgevoel. Praktisch dat het op het terrein van de vergaderlocatie plaats kon vinden. Aanrader!

  • 9
   Door:

   Zeer positief ervaren en ook mooie geluiden over de begeleiders (scherpe observatie).

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *
 • Deze activiteit kan op iedere locatie verzorgd worden. Wij voorzien je graag en gratis van een objectief advies omtrent de best passende locatie(s). Hieronder alvast enkele suggesties voor locaties waar deze activiteit goed tot zijn recht zal komen: