Virtual Reality Workshop

Een unieke Virtual Reality Workshop, helemaal van deze tijd. Tijdens een workshop VR zul je je wanen in een andere wereld. Dankzij het beeldvullende gezichtsveld en de bewegingssensors voelt het aan alsof je je echt in de digitale omgeving bevind. Zo kan je rondkijken, rondlopen en zelfs interactie hebben met wat er zich in de virtuele wereld bevindt. Ontdek nieuwe eigenschappen van je collega's op een humoristische en informele manier. Samenwerken en communicatie zijn van groot belang tijdens deze spannende workshop!

 •   Speciaal ontwikkeld voor teams
 •   Af te stemmen op jullie wensen
 •   Uitdagend en innovatief
 •   Mogelijk op iedere locatie in Nederland
 •   Samenwerken en communicatie
 • Virtual Reality Workshop

  Ben je opzoek naar een activiteit waarbij de adrenaline je hart sneller laat kloppen? Tijdens deze Virtual Reality Workshop worden jullie op een spannende en vernieuwende manier uitgedaagd. Een spannende, intensieve maar vooral onvergetelijke ervaring waar jullie nog lang over zulen napraten.

  Waan je in een andere wereld

  Tijdens deze workshop VR voor bedrijven zullen jij en je collega's je in een andere wereld wanen. Dankzij het beeldvullende gezichtsveld en de bewegingssensors voelt het alsof je je in een digitale omgeving bevindt. Zo kan je rondkijken, rondlopen en zelfs interactie hebben met wat er zich in de virtuele wereld bevindt. Door het grote aanbod van thema's en spellen is de workshop volledig naar wens af te stemmen. Alle Virtual Reality ervaringen hebben één ding gemeen: het zijn onvergetelijke momenten waarin je jezelf en je team op een nieuwe manier leert kennen.

  Uitdagende teambuildingactiviteit

  De workshop Virtual Reality is uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit. In een spannend spel ontdek je elkaars krachten en leidersschapsstijlen op een informele manier. Een deelnemer krijgt de VR-bril op en zit gevangen in een kamer met een tikkende tijdbom. Hij of zij ziet de bom voor zich, maar heeft geen idee hoe deze ontmanteld moet worden. De rest van het team heeft talloze handleidingen over hoe de bom ontmanteld moet worden, maar zij kunnen de bom niet zien. Alleen met de juiste communicatie en samenwerking tussen alle deelnemers is het mogelijk om de juiste handleiding te vinden en de bom te ontmantelen. 

  Spannend competitie element

  De workshop kan in meerdere teams uitgevoerd worden, waardoor er een leuk competitie element ontstaat. Welk team kan de bom het snelst ontmantelen? Op het grote scherm kan je met het andere team meekijken. Dit zorgt niet alleen voor humoristische momenten, maar biedt ook inzichten in de wijze waarop je collega's samenwerking en met elkaar communiceren.

  Informele spelletjes

  Naast het teambuildingselement zijn er nog vele andere VR ervaringen mogelijk. Er zijn tientallen keuzemogelijkheden. Ga de uitdaging aan op grote hoogte: je staat in een lift, 80 verdiepingen hoog. Met knikkende knieën en zwetende handpalmen heb je de keuze: loop je over de plank of bevries je? Of laat je creativiteit er op los en teken in 3D. De kamer is je doek en de mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos. Strijd in teams tegen elkaar door te raden wat je teamgenoot uitbeeld. De mogelijkheden zijn ontelbaar!

  Mogelijk op iedere locatie

  De workshop is mogelijk op alle inspiratie-locaties of op een locatie naar eigen keuze. De activiteit wordt begeleid door een professionele instructeurs die zijn voorzien van alle benodigde vergunningen. Het programma duurt ca. 2 uur.

  • 9
   Door:

   Echt een super leuke ervaring. Ondanks dat je weet en ziet dat eea niet echt is, voelt het wel heel echt aan. Omdat er een scherm bij zit kunnen de mensen die geen bril op hebben meekijken. Dat maakt het extra leuk. We hebben heel hard gelachen.

   Wij waren met 8 mensen en hadden 2 brillen, 2 begeleiders. Dat is niet standaard vlg mij maar wel nodig.

   De groepsactiviteit erna bom ontmantelen (soort experience room) was ook erg leuk.

  • 8.5
   Door:

   Leuke teamactiviteit ook als er een activiteit door slecht weer buiten niet door kan gaan!

  • 8
   Door:

   Prachtige ervaring. Maar 2 brillen op 20 man is best weinig en je moet lang wachten wat overigens niet verveelde, maar toch zou het beter zijn om 4 brillen te doen en dat was te regelen geweest op onze locatie.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *
 • Deze activiteit kan op iedere locatie verzorgd worden. Wij voorzien je graag en gratis van een objectief advies omtrent de best passende locatie(s). Hieronder alvast enkele suggesties voor locaties waar deze activiteit goed tot zijn recht zal komen: