The Man in Red

De allerleukste en meest spannende vergaderbreak ever: The Man in Red! Iedereen kent hem en iedereen is bang voor hem, maar wie is hij eigenlijk en wat heeft hij op zijn kerfstok? En waarom wordt hij The Man in Red genoemd? Dit superspannende spel is een combinatie van Hunted en het bekende Jachtseizoen van Stuk TV. Het programma wordt begeleid door twee deskundigen met een ruime ervaring in zowel het opsporen van criminelen als het verzorgen van trainingen voor groepen. Lukt het jullie team om zo goed samen te werken dat jullie The Man in Red te pakken krijgen?

 •   Nieuw in Nederland!
 •   Superspannende teambuilding voor bedrijven
 •   Unieke combinatie van Hunted en Jachtseizoen van Stuk TV
 •   Begeleiding door ervaringsdeskundigen
 •   Mogelijk op iedere locatie
 • The Man in Red

  Iedereen kent hem en iedereen is bang voor hem: de onlangs ontsnapte en vuurwapen gevaarlijke "Man in Red". Maar wie is hij en wat heeft hij op zijn kerfstok? En waarom wordt hij The Man in Red genoemd? Dit superspannende spel is een combinatie van Hunted en het bekende Jachtseizoen van Stuk TV en wordt begeleid door echte ervaringsdeskundigen. Lukt het jullie team om zo goed samen te werken dat jullie The Man in Red te pakken krijgen?

  Wie is The Man in Red?

  Het programma start met een briefing waarin wordt verteld over de ontsnapping van de gevaarlijke "Man in Red". Zoals het ook in het “echte” werk gaat moeten verschillende lijnen nagetrokken worden en vragen worden beantwoord om The Man in Red te kunnen opsporen. Langzaam wordt duidelijk wie hij is, wat hij heeft gedaan en hoe jullie hem kunnen vinden... De onderlinge taakverdeling in jullie team is hierbij belangrijk. Wie doet het denkwerk? Wie coördineert? En wie zet de achtervolging in? Door slim gebruik te maken van ieders kwaliteiten lukt het om The Man in Red in beeld te krijgen.

  Spannende achtervolging

  Plotseling zien jullie hem rennen in de verte… of zie je daar links iets roods… pas op achter jullie! The Man in Red lijkt overal en nergens te zijn. En wat is er precies met die rode kleur? Is het zijn kleding of …? Een spannende achtervolging volgt… maar zitten jullie op het goede spoor? Hebben jullie niets over het hoofd gezien? Communiceer met elkaar en denk goed na voordat jullie handelen: The Man in Red aarzelt niet om zijn vuurwapen te trekken.

  Extra verdieping

  Indien gewenst kan er een extra verdieping aan het programma toegevoegd worden. Samen met de trainer wordt er gekeken naar de manier waarop er binnen het team gecommuniceerd en samengewerkt wordt en waar de verbeterpunten liggen.

  Mogelijk op iedere locatie

  Het programma kan overal in Nederland plaatsvinden. The Man in Red kan naar iedere gewenste plek afreizen en een ontsnapping en achtervolging in scène zetten. Dit is het leukst op een drukke plek, zoals een stad, dorp of station, maar kan ook bij jullie op het bedrijf of op een vergaderlocatie waar jullie verblijven. Het programma wordt begeleid door twee deskundigen met een ruime ervaring in zowel het opsporen van criminelen als het verzorgen van trainingen voor groepen.

  • 10
   Door:

   Zeker een aanrader, meest verrassende en spannende teamactiviteit die we tot nu toe hebben gedaan.

  • 10
   Door:

   Het was tot op het laatst spannend, maar ons team is het gelukt :)

  • 10
   Door:

   Nog nooit zo'n leuke teambuilding gehad!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *