• WorkshopTarot voor bedrijven, een spirituele workshop voor de zakelijke markt
    Video afspelen
 • Deze Tarot workshop is down to earth, zakelijk en beslist niet zweverig te noemen
    Video afspelen
 • Deze workshop Tarot is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt
    Video afspelen
 • Wat vertellen de tarotkaartje over je bedrijf en medewerkers?
    Video afspelen
 • Een andere kijk op je collega's en je bedrijf? Kies dan voor de workshop Tarot
    Video afspelen
 •   Video afspelen
 • Wat zegt je geboortedatum over je persoonlijkheid? Verrassend...
    Video afspelen
 •   Video afspelen
 • Met respect voor elkaar worden de deelnemers uitgenodigd om op een andere manier te kijken
    Video afspelen
 • Deze workshop Tarot brengt een bijzondere boodschap aan teams en leidinggevenden
    Video afspelen
 • Wat vertellen de tarotkaarten over je team?
    Video afspelen
 • Leer je collega's op een andere, niet-zweverige manier kennen
    Video afspelen
 • De tarotiste is zeer kundig en gespecialiseerd om de uitkomsten te vertalen naar de dagelijkse werkvloer
    Video afspelen
 • De workshop wordt aangevuld met numerologie en astrologie
    Video afspelen
 • De workshop Tarot is leuk en down to earth, beslist niet zweverig
    Video afspelen

Tarot

Tarot, het klinkt misschien wat zweverig. Echter deze workshop Tarot is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en geeft op een bijzondere manier inzicht in het hoe en waarom van gebeurtenissen binnen je bedrijf en in je team. Helder, transparant en met beide benen op de (werk-)vloer.

 •   Tarot voor de zakelijke markt
 •   Helder en niet zweverig
 •   Voor teams en leidinggevenden
 •   Unieke combinatie tarot, numerologie en astrologie
 •   Meer inzicht in je bedrijf en team
 • Tarot voor bedrijven

  Spiritualiteit is in. In de huidige tijd gaan we steeds vaker op zoek naar een achterliggende boodschap, naar dingen die je misschien niet direct begrijpt, maar later toch belangrijk blijken te zijn in je leven. Ook op de werkvloer, binnen je team of afdeling blijkt dat gebeurtenissen vaak niet voor niets zijn. Ben je benieuwd naar het spirituele, de achterliggende betekenis, maar mag het niet te zweverig worden? Onze workshop Tarot heeft een bijzondere boodschap. Leer je collega’s op een andere manier kennen en kijk eens met andere ogen naar je team of leidinggevende. Niet te zweverig, maar gewoon leuk met een betekenis en goed voor de team spirit! Geschikt voor grote en kleine groepen, buiten of binnen en mogelijk op iedere gewenste locatie in Nederland.

  Workshop Tarot

  De workshop “Tarot” is een bijzondere manier om collega’s dichter tot elkaar te brengen. Tijdens de workshop wordt een uitdagend spel gespeeld met tarotkaarten, waarbij je heldere feedback krijgt van een professionele tarotiste. De diepere betekenis van de kaarten worden prijsgegeven, vaak met een verrassende uitkomst. Een workshop die collega’s uitdaagt om gedachten en gevoelens uit te spreken en met begrip en respect naar elkaar te kijken. De vruchten van deze workshop zul je na afloop plukken op de werkvloer!

  Tarot als trainingsinstrument

  Tarot is een zeer bruikbaar instrument binnen bedrijven bij bedrijfsprocessen, veranderingen, als managementinstrument, bij ziekte en/of re-integratie, persoonlijke groei en ontwikkeling en bewustwordingsprocessen.De duur van de workshop kan variëren van een uur tot een dagdeel, afhankelijk van het aantal personen en je wensen. De thema’s kunnen vooraf besproken worden, maar kunnen ook op het moment zelf nog aangegeven of gewijzigd worden. Naast Tarot kan ook numerologie en astrologie uitgebreid ingezet worden ter ondersteuning van het proces. 

  Tarot als bedrijfsuitje of vergaderbreak

  Bovenstaande workshop Tarot kan tevens uitstekend ingezet worden als inspirerende vergaderbreak of bedrijfsuitje. Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen, wordt de workshop standaard aangevuld met Astrologie en/of Numerologie.

  Professionele workshop Tarot op iedere locatie

  De workshop Tarot voor bedrijven is op iedere locatie, zowel binnen als buiten te organiseren. Onze tarotiste is gespecialiseerd in haar vakgebied, down to earth en kan deelnemers handvaten aanreiken om zaken op de werkvloer anders aan te pakken. Bij grotere groepen worden meerdere ervaren tarotistes ingezet, zodat in kleine groepjes gewerkt kan worden.

  • 8
   Door:

   Een leuke activiteit en een bijzondere manier om eens tegen jezelf en je drijfveren aan te kijken. Niet alles is herkenbaar, maar het zet altijd wel weer tot denken aan.

   Plezierige en enthousiaste coach!

  • 9
   Door:

   Wij hebben met een deel van de afdeling Publiekszaken van de gemeente Zeist een workshop Tarot voor bedrijven gedaan. Een deel van ons hebben vonden het vooraf heel spannend maar de feed back is alleen maar positief geweest. Debby is heel professioneel en zij heeft vooraf al goed in de gaten hoe zij wat bij wie moet brengen. Het mooie was dat zij de mensen ook wist te raken en bevestigde wat zij eigenlijk al wisten en richting gaf aan wat te doen. Iedereen heeft er een veilig gevoel bij gehad en dat is een mooi gegeven. Sommigen hebben het er al over om een keer naar haar toe te gaan voor een privé sessie.

   Ik moet wel zeggen dat ik zelf een beetje andere voorstelling had van de workshop, want de Tarot was eigenlijk een beetje bijzaak. Op de site staat dat de workshop standaard aangevuld wordt met Astrologie en/of Numerologie maar volgens mij was het meer andersom aangezien wij aan het eind van onze individuele gesprek (wel in het bijzijn van de anderen) een Tarot kaart mochten trekken.

   Samenvatting: alleen maar lof en zeker doen!

  • 9
   Door:

   We hebben tijdens onze heidagen meerdere activiteiten ingezet om aan de slag te gaan met het thema 'verandering' (op werkgebied). Met name spiegelen met honden en schermen waren succes activiteiten. De activiteiten waren leuk, maar met name de coaches waren heel goed! Door de goede feedback die werd gegeven, waren de workshops niet alleen leuk, maar ook zinvol! De derde workshop die we hebben aangeboden was Tarot. Deze workshop bleek in eerste instantie toch voor mensen spannend te zijn. Daarom des te waardevoller dat coach Debby dit heeft weten om te buigen naar openheid, interesse en een bijdrage aan persoonlijke ontwikkeling.Kortom een goede én zinvolle toevoeging op het programma!

  • 9
   Door:

   Tijdens ons bedrijfsuitje deze workshop gedaan. Erg leuk. Debbie is erg enthousiast in het lezen van de Tarot Kaarten maar gebruikt daar ook de sterren en nummers bij dmv je geboorte datum. Naar wens richtte ze zich op team building of individueel maar ook of zakelijk of prive. Je mocht haar een vraag stellen waarbij ze mbt de Tarot kaart die je trok antwoord gaf of aan de hand van de Tarot kaart een voorspelling voor de toekomst deed. Vele van ons herkende zich in het geen ze vertelde. Super leuke ervaring.

  • 9.5
   Door:

   Bij deze nog een bedankje voor de ontzettend leuke dag gisteren.

   Ons team heeft genoten en we hebben veel geleerd van de workshops (Tarot en schermen). Erg leuk!

   We zullen jullie zeker aanbevelen binnen en buiten APG.

  • 9.5
   Door:

   Het was een mooie activiteit. aanvankelijk waren er wat collega's sceptisch maar omdat Debbie wel hele rake dingen wist te vertellen over verschillende collega's konden de sceptici niet anders dan ' om gaan'.

   Doordat er steeds meer overtuiging kwam durfde men steeds persoonlijker vragen aan de orde te stellen: persoonlijke dilemma's van mensen die je anders nooit had durven delen... Kortom: geslaagd en complimenten voor Debbie!

  • 9
   Door:

   Ik wist niet precies wat ik kon verwachten aangezien ik niet bekend was met tarotkaarten. Elk teamlid heeft de sessie als bijzonder en soms verrassend ervaren. De begeleidster debby deed het uitstekend; sloot goed aan bij de groep, liet ruimte voor een grap maar liet zich niet van de wijs brengen hierdoor.

  • 8
   Door:

   Debbie deed het met haar Tarot kaartlegging, astrologie en numerologie erg leuk. Was een zeer ontspannen en totaal niet zweverige sfeer. Het was voor een ieder teamlid zeer herkenbaar. Gaf/geeft stof tot nadenken.

  • 8
   Door:

   Leuke workshop, en leuk om op deze manier met de collega's ook een 'persoonlijke touch' te hebben in plaats van alleen maar werkinhoudelijk. Werd ook goed begeleid.

  • 9
   Door:

   Was echt heel leuk maar vooral ook zeer nuttig! goed om het team nader tot elkaar te laten komen.

  • 9
   Door:

   Tarot kaarten heel goed, zowel voor het team als individu. Zeer professionele begeleidster. Zeer geslaagde activiteit.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *
 • Deze activiteit kan op iedere locatie verzorgd worden. Wij voorzien je graag en gratis van een objectief advies omtrent de best passende locatie(s). Hieronder alvast enkele suggesties voor locaties waar deze activiteit goed tot zijn recht zal komen: