Samba Percussie Maatje Meer

Een percussieworkshop heb je misschien weleens gedaan, maar dit is Percussie Maatje Meer! Laat je meenemen naar een andere wereld vol zang, dans en groepsdynamiek waarbij percussie op verrassende wijze de hoofdrol speelt. Kies je voor een swingende Samba-workshop of een originele Djembe-workshop? Eén ding is zeker: niemand zal stil kunnen blijven zitten!

 •   Percussieworkshop, maar dan anders
 •   Onderscheidende energizer
 •   Een workshop die bruist van plezier en groepsdynamiek
 •   Mogelijk op iedere Inspiratie-Locatie
 •   Vanaf € 17,95 per persoon
 • Samba Percussie Maatje Meer

  Trommel iedereen maar op voor dit verfrissende en dynamische intermezzo: percussie Maatje Meer. Deze workshop is niet te vergelijken met een "standaard" percussieworkshop. Hier krijg je "een maatje meer". De percussionist neemt je mee in zijn wereld vol percussie, zang, dans en groepsdynamiek. Met z'n allen wordt ter plekke geimproviseerd en gecreëerd met een ultiem, swingend groepsgevoel als eindresultaat.

  De ultieme energizer

  Tijdens een intensieve mentale trainingsdag is een energizer uitermate geschikt om de deelnemers te vitaliseren. Drummen brengt de hersenhelften in balans en zorgt voor een ontlading van spanning en vermoeidheid. Het doel is dan ook om in een korte tijd op een laagdrempelige wijze de touwen te laten vieren en het groepsgevoel te versterken.

  Djembe of Samba Percussie

  Uniek: je krijgt van ons een keuze uit Djembe of Samba Percussie. In de Djembe workshop worden muziek en ritme ingezet om de deelnemers te inspireren, te motiveren en te verbinden. Deze inspirerende workshop bevat de elementen luisteren, volgen,
  ondersteunen en samenwerken. Spelenderwijs worden zintuigen geprikkeld, saamhorigheid aangewakkerd en energie opgewekt.

  Een anders dan anders percussieworkshop

  De workshop start met een korte uitleg van de percussionist, waarin hij vertelt over de oorsprong en het gebruik van de instrumenten. Met een aantal eenvoudige technieken worden kleinpercussie instrumenten bespeeld. Zang en beweging versterken de groepsdynamiek en al snel bruist iedereen van energie. Het slot van deze percussieworkshop Maatje Meer zal iedereen verrassen! Na afloop is de geest weer helder en is men ontvankelijker en productiever. Vol nieuwe energie, enthousiasme en inspiratie is men klaar voor het vervolg van de bijeenkomst.

  Een swingende en dynamische workshop

  Ben je op zoek naar een workshop waarbij de deelnemers letterlijk in beweging komen? Dan is Samba Percussie wellicht een goede keuze. In deze swingende workshop leren de deelnemers in korte tijd onder begeleiding van de percussionist een samba-ritme. Er worden diverse instrumenten bespeeld, zoals de surdo (grote trommel), ganzá (shaker), tamborim (kleine handtrommel), agôgô en caixa's. Het ritme wordt stap voor stap uitgelegd en opgebouwd, waarbij samenwerken en samenspel essentieel is. Het resultaat is een muzikale fanfare en een swingend ritme, waarbij gegarandeerd niemand stil kan blijven staan. Een uitstekende workshop om uit het hoofd en in het lijf te komen!

  Percussie als energizer, vergaderbreak of teambuilding

  Deze percussieworkshop Maatje Meer is uitermate geschikt als verrassende en energieke start van je bijeenkomst. Onder begeleiding van de percussionist wordt op inspirerende wijze samengewerkt en komen de deelnemers los van het dagelijks ritme. Met een nieuwe, open blik en een groot gevoel van verbondenheid binnen de groep kan de bijeenkomst beginnen.

  Mogelijk op iedere locatie

  Percussie Maatje Meer is mogelijk op alle inspiratie-locaties, maar komt extra goed tot zijn recht bij een verblijf in een Yurt of Tipi. De unieke sfeer van deze ronde tenten versterkt het groepsgevoel en maakt deze percussieworkshop tot een onvergetelijke ervaring. De workshop duurt ca. 1½ uur, maar kan naar wens korter of langer duren.

  • 9.5
   Door:

   Een aanrader! Na een dag vergaderen met ons team hebben we een heerlijke Percussie Workshop gehad. We waren met een internationaal gezelschap en waren na een uurtje in staat om een mini-concertje te geven. Leuk gedaan 'Ole Samba'!'

  • 9
   Door:

   Vooraf gemenge gevoelens erover gehad. Eenmaal begonnen was het erg leuk en gezellig!

  • 8.5
   Door:

   De activiteit was prima, het programma voldeed aan onze verwachtingen

  • 9
   Door:

   De paar mensen die ik even kort heb gesproken waren laaiend enthousiast! Zij hebben allemaal wel geluk gehad met het weer, zo in november.

   Ik zal aan jullie denken in de toekomst & bedankt voor alles.

  • 9
   Door:

   De workshop is erg goed bevallen. Leuke “docent”, veel variatie, even totaal vergeten waar we mee bezig waren die dag en vervolgens weer fris door kunnen gaan. Ik kreeg van de deelnemers positieve reacties. Dus, missie geslaagd.

  • 8.5
   Door:

   We hebben getrommeld en het heeft aan de verwachting voldaan.

  • 10
   Door:

   Een betere activiteit hadden we niet kunnen bedenken, wat was het geweldig! Een zomerse namiddag bij een boerderij en dan met 21 man op de djembé. Met uiteindelijk een, voor ons, heel goed klinkend stuk muziek! Daarna heerlijk uit ons dak dansend op de Afrikaanse klanken!

   Dikke complimenten voor jouw enthousiasme!

   Een echte aanrader voor iedereen!!!

  • 10
   Door:

   De percussieworkshop van Walter was helemaal geweldig. Lekker 1,5 uur aan de slag, hij bouwde het netjes op, paste zich naadloos, ongemerkt en respectvol aan het niveau van de groep aan, bracht humor in het geheel en gaf de groep het gevoel echt iets te presteren. Topper!

  • 9
   Door:

   Ja prima verlopen, super leuk.

  • 9
   Door:

   Afgelopen week was aan ons de beurt om voor onze teamdag een invulling te bedenken. Een workshop West-Afrikaanse percussie in de tuin van ons mooie onderkomen, onder aan de dijk, bij een grote boom: het bleek een schot in de roos te zijn. Wat was dat ontzettend leuk. Na ruim 2 uur trommelen en zingen konden we zowaar in 2 klankgroepen 1 melodie spelen en zingen GEWELDIG!!! Iedereen was laaiend enthousiast. De wandelaars en fietsers op de dijk bleven er zelfs even voor staan.

  • 9
   Door:

   Iedereen was erg enthousiast over de Djembe sessie. Leuk om te doen en interessant door de achtergrondinformatie.

  • 7
   Door:

   Was een prima onderbreking. Even je gedachten op iets anders gericht.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *
 • Deze activiteit kan op iedere locatie verzorgd worden. Wij voorzien je graag en gratis van een objectief advies omtrent de best passende locatie(s). Hieronder alvast enkele suggesties voor locaties waar deze activiteit goed tot zijn recht zal komen: