Outdoor cooking

Een anders-dan-anders outdoor cooking workshop. Buiten koken met behulp van open vuur en kookketels. Verse producten uit de natuur. Verrassende en super lekkere recepten. Mogelijk op iedere gewenste locatie. Samen genieten van een heerlijke buiten-maaltijd bereidt met verse, biologische ingrediënten uit de omgeving.

 •   Buiten koken op authentieke wijze
 •   Gebruik van open vuur, ketels, hooikisten en rookovens
 •   Eetbare planten, bloemen en hollandse superfoods
 •   Mogelijk op vrijwel iedere Inspiratie-Locatie
 •   Heerlijke recepten & verrassende ingrediënten
 • Outdoor cooking

  Deze inspirerende workshop "Outdoor Cooking" is een bijzondere teamervaring. Met ingrediënten uit de natuur, een kampvuur en verse, biologische ingrediënten wordt er een verrassende en gezonde maaltijd klaargemaakt. Wij komen naar iedere locatie toe om ter plekke buiten met de deelnemers een heerlijk 3-gangendiner te bereiden. Vervolgens gaan jullie smullen van jullie eigengemaakte gerechten, bereidt met verse en gezonde ingrediënten. Puur, vuur en natuur, een unieke ervaring!

  Buiten koken met ingrediënten uit de natuur

  Elementen die centraal staan tijdens deze workshop zijn goed eten, buiten-beleving, authenticiteit, passie en duurzaamheid. De culinaire invulling van het programma bestaat uit duurzame en biologische producten. Terwijl jullie genieten van de buitenlucht, een drankje gaan jullie met zijn allen aan de slag onder begeleiding van onze kok om een heerlijke, verse maaltijd te bereiden boven het houtvuur. 

  Open vuur, rookovens en hooikisten

  Er wordt op authentieke wijze gekookt, met open vuur en ketels. Koken met rook & vuur betekent onthaasten, een gevoel van vakantie. Je bent lekker buiten, in de vrije natuur. De mooie omgeving van onze zorgvuldig geselecteerde buiten-locaties geeft een extra dimensie aan deze unieke workshop. Jullie steken zelf de handen uit de mouwen en gaan zelf koken. Het koken gebeurt uiteraard onder deskundige begeleiding, maar altijd met de nodige ruimte voor de mens en de relatie binnen het team. Op deze wijze samen buiten koken is een teamversterkende ervaring, waar ongetwijfeld nog lang over nagepraat zal worden.

  Genieten van verse, biologische streekproducten

  Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met seizoensgebonden biologische producten. De superverse ingrediënten worden verwerkt in verrassende en lekkere recepten. Uiteraard krijg je een aantal lekkere recepten van ons mee naar huis. Deze workshop biedt een unieke ervaring die niet te vergelijken is met een gewone kookworkshop. Het buiten werken met open vuur en verse producten uit de natuur staat garant voor een unieke buiten-beleving. Alle zintuigen worden geprikkeld, het wordt een ervaring die je niet snel zal vergeten. 

  Respect voor mens en milieu

  De natuur is erg belangrijk en we willen hier verantwoord mee omgaan. Daarom wordt de keuze voor ingrediënten bewust gemaakt en wordt er niet voor niets geplukt. De ingrediënten die we meenemen zijn bij voorkeur biologisch en fairtrade. We proberen het gebruik van middelen zoveel mogelijk te beperken tot de belangrijkste middelen. Er zijn ruim voldoende ingrediënten voor een voedzame en gezonde maaltijd, waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van producten van het seizoen. Koken met al het goede dat de natuur ons biedt en genieten van goed en gezond eten waarbij respect voor mens en natuur niet vergeten wordt.

  Outdoor cooking als teambuildingactiviteit

  Omdat er tijdens het samen koken automatisch een verbinding ontstaat tussen de deelnemers, is het programma zeer geschikt voor netwerkdagen en teamuitjes. Daarnaast is het outdoor koken ook in te zetten als onderdeel van een training gericht op leiderschap, samenwerking en communicatie.

  Outdoor cooking is mogelijk op iedere locatie

  De workshop Outdoor Cooking kan plaatsvinden op vrijwel elke inspiratie-locatie, of een locatie naar eigen keuze in Nederland. Het programma duurt tussen de 3 en 4 uur. Het menu en de inhoud van het programma wordt in overleg samengesteld. Voor meer informatie over een workshop outdoor koken, kun je contact met ons opnemen. Een pizza workshop behoort ook tot de mogelijkheden. 

  • 10
   Door:

   De workshop was zeer professioneel opgezet en de kok was een prettige persoonlijkheid. De deelnemers hebben het een zeer geslaagde dag gevonden.

  • 10
   Door:

   De workshop was echt geweldig en de workshopleider ook. Heerlijk gegeten en gezellig. Ook op de locatie prima geregeld.

  • 10
   Door:

   Ontzettend leuk en lekker!! Aanrader.

  • 10
   Door:

   Het was een geweldige workshop, bevlogen man die de workshop leidt en past zich aan naar de groep. Alles was leuk aangekleed, het ziet er mooi en smakelijk uit. Het is een beleving voor oog en maag. Heerlijke gerechten, goede kwaliteit producten en een heel leuk sociaal gebeuren. Zeker een aanrader!

  • 10
   Door:

   Het schapendrijven én de outdoor cooking waren een groot succes!

  • 10
   Door:

   We hebben een zeer geslaagde en gezellige avond gehad onder leiding van twee enthousiaste kookgekken. De ontvangst was hartelijk en de uitleg over de gerechten viel meteen goed in de smaak. Het vrijwillige karakter maakte dat iedereen zich erbij op z'n gemak voelde en er was ook voldoende tijd om gezellig met elkaar te kletsen tijdens het koken. Een ideale manier om elkaar in een ontspannen en losse setting beter te leren kennen! Het eten zelf was ook erg lekker. We hebben gesmuld van alle lekkers en volgens mij was er ook niet veel over... Dat zegt genoeg!

  • 8
   Door:

   Vriendelijke personen, goed verzorgd.

  • 9
   Door:

   Het was een erg geslaagde middag gister. Prachtig weer, leuke activiteiten en gewoon even fijn met de collega’s buiten bezig zijn. Vooral het outdoor koken met elkaar was erg leuk, goede en relaxte begeleiding, meer gerechten dan we hadden verwacht en het sloot ook perfect aan bij het maken van vuur.

  • 9.5
   Door:

   Wij hadden met 35 personen een personeelsuitje in het Boheems Paradijs in Holsloot. Daar kwamen we na 30 km fietsen vermoeid terug. Op het terrein stond daar een soort van oase in de woestijn.. ketels op open vuur, tajine's , rookovens en een lange tafel vol met heerlijke producten waar we gezamenlijk mee aan de slag gingen onder begeleiding van 3 enthousiaste en profesionele koks.

   Heerlijke gerechten gemaakt en gegeten. Top ervaring !!

  • 8
   Door:

   Was heel leuke teamervaring, heerlijke recepten, leuk om buiten o.a. met vuur te koken en de tajine. Leuke begeleiding ook van de chef. De workshop 'Omgaan met Stress' hebben wij ook als zeer prettig ervaren, en kunnen het geleerde ook daadwerkelijk in de praktijk brengen. Deze workshop krijgt ook een 8.

  • 8
   Door:

   Superleuk, bijzonder lekker gegeten en heel knap hoe dat allemaal klaargemaakt werd op een paar kampvuurtjes.

  • 9.5
   Door:

   De koks waren behulpzaam, kundig en hebben goed nagedacht over het internationale gezelschap. Echt heel fijn om met ze samen te werken.

  • 8
   Door:

   Het was een zeer aangename middag geweest. Buiten koken met de buitenkok was erg inspirerend.

   Er was een mooi 3 gangen menu opgesteld met lekker ingrediënten waar op verschillende soorten vuur werd gekookt.

   De locatie Boerderij ’t Dommeltje in Boxtel was goed verzorgt en een goede combinatie met het Outdoor Cooking.

  • 10
   Door:

   Het was super leuk, echt heel goed.

  • 9
   Door:

   De activiteit was zeer geslaagd. We hebben veel complimenten gehad over de aanpak, wat dus rechtstreeks bedoeld is voor de trainers. De trainer was erg deskundig en speelde goed in op de complexe situatie in ons team. Het eten was heerlijk, de kok was erg goed! Al met al een zeer succesvolle activiteit

  • 9
   Door:

   Deze teambuilding heeft mijn verwachtingen overtroffen. Drie begeleiders ter plaatse. Vooral het vuurtje maken in het bos was erg leuk om te doen en vervolgens zelf aan de slag gaan met super verse ingrediënten. De outdoor cooking sessie was goed voorbereid en ook hier moest iedereen aan de slag, waarbij er goed moest worden samengewerkt. Er is op geen enkele manier bezuinigd op de hoeveelheid voedsel en kwaliteit. Iedereen heeft goed meegeholpen en het was super gezellig. Eindresultaat: een mooi verzorgde en vooral smakelijke lunch.

  • 8
   Door:

   Erg leuk, eten van uitstekende kwaliteit en prima begeleiding!

  • 9
   Door:

   Zeker, het overtrof de verwachtingen. Heerlijk eten, goede begeleiding, mooie producten.

  • 9
   Door:

   We hebben de mannen van outdoor cooking op bezoek gehad en zij hebben een inspirerende workshop gegeven waarbij we vuur hebben gemaakt, eetbare planten hebben gezocht en gegeten. Bijzondere mannen met een verhaal. Prima in orde!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *
 • Deze activiteit kan op iedere locatie verzorgd worden. Wij voorzien je graag en gratis van een objectief advies omtrent de best passende locatie(s). Hieronder alvast enkele suggesties voor locaties waar deze activiteit goed tot zijn recht zal komen: