Outdoor Lasergame ** Corona-proof **

Boek een workshop Outdoor Lasergame en stap samen met je collega's in een spectaculaire wereld. Voel de spanning, beleef de sensatie, hoor geluiden, verstop je en verover de vlag van de vijand. Verras je tegenstander en bevrijd de gijzelaar. Schakel samen met je team het andere team uit en pak die overwinning. Beleef deze unieke outdoor laser game, welke speciaal is ontwikkeld voor de zakelijk markt. Samenwerken en geluidloze communicatie brengt jullie samen naar de overwinning in dit spannende spel. Mogelijk op iedere locatie.

 •   Laser gamen met professionele laser guns
 •   Mogelijk op iedere locatie!
 •   Mobiele unit inclusief professionele begeleiding
 •   Verrassende spellen
 •   Afgestemd op de zakelijke markt
 • Outdoor Laser Game

  Een fantastische beleving voor ieder team, deze unieke outdoor Laser Game. Het is een real life gaming experience met een hoog adrenaline gehalte. Het spel wordt gespeeld met de nieuwste laser guns en is voor iedereen op zijn of haar eigen niveau te spelen. De deelnemers hoeven geen belemmerende kleding aan of speciale maskers op, een bush hat en een modern laserwapen is alles wat er nodig is. Het programma is afgestemd op zakelijke teams en kan op iedere locatie worden verzorgd, zowel binnen als buiten. Lasergamen met je collega's, ga jij met jouw team voor de overwinning?

  Lasergamen met je collega's

  Deze unieke laser game is speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Een uniek uitje of teambuilding activiteit welke door iedereen is te spelen. Sportief of minder sportief, jong of oud, iedereen kan op zijn/haar eigen manier het lasergamen beleven. Gegarandeerd geen blauwe plekken of pijn, geen belemmerende kleding, alleen maar fun bij deze professioneel opgezette lasergame. Het programma is Corona-proof en er kan niet vals gespeeld worden, zodat het beste team de winnaar zal zijn.

  Mogelijk op iedere locatie

  Het lasergamen kan zowel binnen als buiten plaatsvinden en kan op iedere gewenste locatie worden verzorgd. Wij komen met de mobiele unit en onze instructeurs naar de locatie toe. Voorwaarde voor een geslaagde lasergame is wel dat er genoeg schuil- of verstopmogelijkheden zijn. Een bos is altijd leuk, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een gecombineerde binnen-buiten lasergame te verzorgen.

  Nieuwe techniek

  Outdoor lasergame is een nieuwe infraroodtechnologie die volledig onschadelijk is voor de ogen en waardoor het niet meer nodig is om in het donker te moeten lasergamen. De lasergame geweren werken gewoon bij daglicht en hebben een bereik van 200 meter! Niet te vergelijken met de wapens die u bij andere aanbieders kunt huren. Het is nu ook niet meer nodig om in een kleine indoor laserruimte te spelen maar je kunt net als bij paintball lekker buiten in een echte realistische natuurlijke omgeving spelen.Tijdens de speeltijd worden er verschillende spellen en missies gespeeld met meerdere teams, de inhoud is afgestemd op de zakelijke markt.

  Lasergame met professionele laser guns

  Onze wapens zijn de meest geavanceerde en professionele laser guns die er zijn. De professionele laserwapens schieten 200 meter loepzuiver (mede door de 30 mm red dot scoop) en wegen 3 kilo per stuk. Door de IR technologie hoeft het niet donker te zijn om te kunnen schieten. De laser gun geeft geluid en licht signalen, zo hoor je en zie je of je iemand geraakt hebt of dat iemand jou raakt. Op de display zie je hoeveel levens je nog hebt en hoeveel munitie (die is onbeperkt). Tevens krijgt iedere deelnemer een bush hat op met drie sensoren. Daar kan op geschoten worden, vervolgens kleuren de sensoren op wanneer je geraakt bent.  

  Hoe ziet het programma er uit?

  De groep wordt opgewacht door de instructeur die iedereen welkom zal heten en vervolgens uitleg zal geven over het programma en de geavanceerde laser wapens. Vervolgens krijgt iedereen zijn wapen en bush hat met sensoren op. Het programma bestaant uit verschillende spelonderdelen, welke zijn afgestemd op zakelijke groepen. Er wordt in teams gespeeld en tijdens het lasergamen kunnen er verschillende spelrondes plaats vinden. We willen niet teveel verklappen, maar hieronder alvast enkele voorbeelden van spelonderdelen:
  Capture the flag: Twee teams strijden om elkaars vlag en moeten deze ergens naar toe brengen. Wie wint deze aanval en verdedigingen missie?
  Hostage: Bevrijd de gijzelaar die gevangen is genomen door het andere team.
  Centreflag: 1 vlag: wie pakt hem en scoort voor zijn team?
  Team deathmatch: Schakel het andere team uit! Zijn al je teamleden uitgeschakeld? Game over...

  Afgestemd op de zakelijke markt

  De inhoud van ons programma outdoor lasergamen is ontwikkeld voor en afgestemd op zakelijke groepen. Zoek je een originele teambuildingactiviteit of actieve vergaderbreak, denk dan eens aan het outdoor lasergamen. De activiteit wordt begeleid door een professionele instructeur(s) die zijn voorzien van alle benodigde vergunningen. Het programma duurt ca. 1,5 uur, maar kan naar wens uitgebreid of ingekort worden. Meer informatie over het outdoor laser gamen? Bel, mail of chat met BuitenBusiness of vraag direct een offerte aan.

  • 10
   Door:

   Wat een verrassing deze vergaderbreak! In een onverwacht spel werden wij meegesleept in een wereld vol spanning en veroveringen. Leuk dat het in teams gespeeld wordt, wij weten inmiddels wie de meest fanatieke collega is :)

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *
 • Deze activiteit kan op iedere locatie verzorgd worden. Wij voorzien je graag en gratis van een objectief advies omtrent de best passende locatie(s). Hieronder alvast enkele suggesties voor locaties waar deze activiteit goed tot zijn recht zal komen: