Indoor Teambuilding

Unieke teambuilding activiteiten die binnen uitgevoerd kunnen worden. Indoor teambuilding kan op iedere gewenste locatie worden verzorgd en kan altijd doorgaan, ongeacht het weer. Onze indoor teambuilding is actief, verdiepend en anders-dan-anders. Door middel van inspirerende teambuilding spellen en opdrachten wordt spelenderwijs gewerkt aan echte verbinding en positieve communicatie binnen zakelijke teams. De opdrachten bestaan uit bijzondere uitdagingen waaraan iedereen mee kan doen. Alleen door op de juiste manier samen te werken, zal het gewenste resultaat worden behaald.

 •   Unieke teamopdrachten die binnen verzorgd kunnen worden
 •   Werken aan echte verbinding en communicatie binnen je team
 •   Kies je eigen spellen en opdrachten
 •   Fun en verdieping in één programma
 •   Mogelijk op iedere locatie in Nederland
 • Indoor Teambuilding

  Dé teambuilding activiteit die altijd door kan gaan, ongeacht het weer! Deze indoor teambuilding is inspirerend, verrassend en anders-dan-anders. De opdrachten en spellen vinden binnen plaats en hebben als doel om de teamdynamiek te versterken en de onderlinge communicatie te verbeteren, waardoor een zichtbaar resultaat op de werkvloer gecreëerd wordt. Door middel van een inspirerend teambuilding programma wordt gekeken naar kansen en valkuilen binnen het team.

  Teamwork makes the dream work

  Indoor teambuilding is bedoeld voor teams die ontspannen en met plezier willen samenwerken, maar ook geïnteresseerd zijn om zich als team te ontwikkelen. Het programma is geschikt voor allerlei bedrijven, zakelijke teams, afdelingen en hele organisaties. Het programma kan geheel op maat ingevuld worden, bijvoorbeeld luchtig en speels met een lichte verbinding naar de werkvloer of met meer verdieping op een bepaald thema. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kennismaking, verbinding, samenwerking, vertrouwen, communicatie, leiderschap, ambities, rollen of persoonlijke ontwikkeling.

  Door beweging mensen stil zetten

  Door beweging mensen stil zetten, dat is onze uitdaging. Indoor teambuilding is een aanrader voor ieder team die zich positief wil ontwikkelen en op een fijne manier wil samenwerken. Het programma bestaat uit 5 activiteiten naar keuze. De volgorde van de opdrachten is flexibel en wordt door de trainer bepaald aan de hand van de processen in de groep. Gedurende het programma komen er concrete aandachtspunten aan bod waarmee de deelnemers direct aan de slag kunnen. Het team krijgt inzicht in haar patronen en leert deze te onderbreken of anders in te zetten. Er wordt gekeken naar het potentieel van het team als geheel met oog voor onderliggende individuele kwaliteiten. Na afloop is er een mooie basis gecreëerd waarmee het team samen verder kan, vol positieve energie en met een gezamenlijke blik op de toekomst.

  Hoe ziet indoor teambuilding eruit?

  De opdrachten zijn zo ontwikkeld dat deze binnen verzorgd kunnen worden en iedereen mee kan doen. Er zijn geen specifieke eisen aan de locatie en de fitheid van de deelnemers en de instructeurs hebben ruime ervaring in het begeleiden en trainen van zakelijke teams. Opdrachten waaruit je o.a. kunt kiezen:

  Spel zonder regels:
  Het leukste spel ooit! Dit spel maak je met je eigen regels. De opdracht maakt in korte tijd zichtbaar dat je zonder duidelijke doel en (taak) afspraken met elkaar eigenlijk niet goed kan functioneren.​​​​

  Bamboestieken:
  Wat staat symbool voor jullie team? Of jullie toekomst? Waar staan jullie voor en waar gaan jullie voor? Met Bamboestieken kan dit op een creatieve wijze worden verbeeld en worden uitgesproken naar elkaar!

  Blind Hill:
  Hierbij gaat het om vertrouwen. Op één teamlid na moeten alle teamleden geblindeerd een parcours volgen. Duidelijkheid in communicatie en vooral vertrouwen spelen een belangrijke rol.

  Krokodillenjungle:
  Het team moet veilig de overzijde van een denkbeeldig moeras halen. Hierin zwemmen de krokodillen die met hun lange bek wel 50 centimeter hoog kunnen happen. Er lijken te weinig materialen te zijn: 12 houten palen en touwen per team. Hoe kom je veilig aan de overkant?

  Vliegende Schijven:
  Deze opdracht vraagt om ultieme verbinding en samenwerking. Met behulp van touwen moet het team de schijf in de lucht zien te houden. Iedereen moet gelijk aan de touwen trekken. Als de krachten niet goed verdeeld zijn valt de schijf onherroepelijk op de grond. De opdracht start makkelijk maar wordt steeds moeilijker gemaakt. De schijven moeten gedraaid worden, komen boven elkaar, er moet een parcours meegelopen worden etc. Uiteindelijk is succes gegarandeerd!

  De Heliumstick:
  Het lijkt een makkelijke opdracht, maar niets is wat het lijkt. Deze opdracht laat de rollen binnen het team zien en vraagt om een stukje leiderschap en communicatie.  

  Evenwichtspel:
  Een spel dat gaat over evenwicht binnen teams. Welk team is het beste in evenwicht en kan het langst op de balk staan?

  Blind Boogschieten:
  Blind Boogschieten doe je samen: de één is geblinddoekt en mag schieten, de ander begeleidt. Een uitdaging: hoe vertel je iemand waar te schieten, terwijl diegene niets ziet? Hoe filtert de schutter de informatie en hoe wordt dit omgezet in een handeling? Welke begeleidingsstijl zet je in en hoe wordt dat ervaren door de ander?

  Begeleiding door professionele trainers

  Onze professionele trainers zijn doorgewinterd in het begeleiden van constructieve groepsdynamiek en bieden op een luchtige manier een frisse blik. Ze zijn ervaren in het omgaan met eventuele weerstand en emoties en hebben een brede blik op team- en organisatieontwikkeling. Hun jarenlange ervaring in het spelenderwijs begeleiden van zakelijke teams staat garant voor een unieke beleving waar nog lang over nagepraat zal worden.

  Op iedere locatie mogelijk

  Indoor teambuilding is mogelijk op iedere locatie in Nederland en kan zowel in het Nederlands als in het Engels verzorgd worden. Het programma kan desgewenst ook ingezet worden als slecht-weer-alternatief voor onze buiten-activiteiten. Je kiest zelf je opdrachten en spellen en kunt het programma desgewenst uitgebreiden naar een hele dag. We horen graag wat jullie wensen zijn, zodat het programma op maat voor jullie ingevuld kan worden.

  • 9.5
   Door:

   Wat een mooie ervaring deze indoor teambuilding, blij dat we voor dit programma hebben gekozen. Een aanrader voor ieder team.

  • 9
   Door:

   Een leuke combinatie van fun en serieus. Als team kunnen we weer even vooruit

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *
 • Deze activiteit kan op iedere locatie verzorgd worden. Wij voorzien je graag en gratis van een objectief advies omtrent de best passende locatie(s). Hieronder alvast enkele suggesties voor locaties waar deze activiteit goed tot zijn recht zal komen: