Haka workshop

Een unieke Haka workshop voor de zakelijke markt. Bundel energie en focus en ontdek jullie eigen team-energie! Haka is de meest krachtige teambuilding van dit moment. Zelfs de meest verstokte einzelgängers leren in korte tijd hoe te denken, handelen en slagen als team. Een inspirerende workshop om jullie bedrijfsdoelen samen te behalen!

 •   Energiek, verbindend en origineel
 •   Goede uitleg en veel interactie
 •   Afgestemd op jullie bedrijfsdoelen
 •   Mogelijk op iedere locatie
 • Haka workshop

  Een workshop Haka is de meest krachtige teambuilding van dit moment. Iedereen individueel leert in zeer korte tijd hoe te denken, handelen en slagen als een hecht team. Door de aanwezige focus en kracht te bundelen, zal een ongekende energie vrijkomen. Ontdek hoe je jullie teamenergie kunt gebruiken om bedrijfsdoelen te behalen. 

  Wat is Haka?

  Haka betekent letterlijk dans en wordt voornamelijk beoefend door de Maori bevolking uit Nieuw-Zeeland. Haka is een uiting van zowel uiterlijke kracht als innerlijke kracht. Hierbij wordt zowel de stem als het lichaam gebruikt. Het hele lichaam wordt ingezet om zowel individueel als met een groep een intentie duidelijk neer te zetten. 

  Verschillende soorten Haka

  Er zijn vele soorten Haka, bedoeld voor verschillende gelegenheden. De Haka dans is het meest bekend door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam, de All Blacks. Zij zetten Haka in als uiting van kracht en dapperheid met als doel de tegenstanders op voorhand te intimideren.Er zijn traditionele, zeer oude Haka maar er worden vandaag de dag ook nieuwe Haka ontwikkeld. Speciaal voor de zakelijke markt wordt deze intense, krachtige Haka-workshop door BuitenBusiness aangeboden. Het is een makkelijk aan te leren Haka vol gezamenlijke energie. De deelnemers doorlopen hierbij een teamproces waarbij de Haka dient om een efficiënt en succesvol team te bouwen. De workshop is verrassend, energiek en humoristisch. 

  Haka op maat

  Uiteraard is het mogelijk om een eigen, persoonlijke variant op Haka samen te stellen. Hierbij zullen de deelnemers de kracht van de originele Haka ervaren en daarnaast aan de slag gaan met een unieke variant op de beroemde Haka dans. Door middel van krachtige, persoonlijke teksten en de juiste bewegingen worden de bedrijfsdoelen op een unieke wijze neergezet. Een ultieme leerervaring om jullie gezamenlijke doel te bereiken! 

  Zowel binnen als buiten mogelijk op iedere locatie

  De workshop Haka kan door ons op iedere locatie worden verzorgd, zowel binnen als buiten. Ook op uw eigen locatie, bij u op het bedrijf of op een externe locatie naar keuze. Wij adviseren u graag en gratis over de best passende Haka-locatie bij u in de directe omgeving. Meer weten? Neem dan contact op met ons organisatie-buro voor meer informatie over een onvergetelijke Haka-workshop voor jullie team. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *
 • Deze activiteit kan op iedere locatie verzorgd worden. Wij voorzien je graag en gratis van een objectief advies omtrent de best passende locatie(s). Hieronder alvast enkele suggesties voor locaties waar deze activiteit goed tot zijn recht zal komen: