Haka workshop

Een unieke Haka workshop voor de zakelijke markt. Bundel energie en focus en ontdek jullie eigen team-energie! Haka is de meest krachtige teambuilding van dit moment. Zelfs de meest verstokte einzelgängers leren in korte tijd hoe te denken, handelen en slagen als team. Een inspirerende workshop om jullie bedrijfsdoelen samen te behalen!

 •   Energiek, verbindend en origineel
 •   Goede uitleg en veel interactie
 •   Afgestemd op jullie bedrijfsdoelen
 •   Mogelijk op iedere locatie
 •   Maak jullie eigen, persoonlijke haka
 • Haka workshop

  Een workshop Haka is de meest krachtige teambuilding van dit moment. Iedereen individueel leert in zeer korte tijd hoe te denken, handelen en slagen als een hecht team. Door de aanwezige focus en kracht te bundelen, zal een ongekende energie vrijkomen. Ontdek hoe je jullie teamenergie kunt gebruiken om bedrijfsdoelen te behalen. 

  Wat is Haka?

  Haka betekent letterlijk dans en wordt voornamelijk beoefend door de Maori bevolking uit Nieuw-Zeeland. Haka is een uiting van zowel uiterlijke kracht als innerlijke kracht. Hierbij wordt zowel de stem als het lichaam gebruikt. Het hele lichaam wordt ingezet om zowel individueel als met een groep een intentie duidelijk neer te zetten. 

  Verschillende soorten Haka

  Er zijn vele soorten Haka, bedoeld voor verschillende gelegenheden. De Haka dans is het meest bekend door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam, de All Blacks. Zij zetten Haka in als uiting van kracht en dapperheid met als doel de tegenstanders op voorhand te intimideren.Er zijn traditionele, zeer oude Haka maar er worden vandaag de dag ook nieuwe Haka ontwikkeld. Speciaal voor de zakelijke markt wordt deze intense, krachtige Haka-workshop door BuitenBusiness aangeboden. Het is een makkelijk aan te leren Haka vol gezamenlijke energie. De deelnemers doorlopen hierbij een teamproces waarbij de Haka dient om een efficiënt en succesvol team te bouwen. De workshop is verrassend, energiek en humoristisch. 

  Haka op maat

  Uiteraard is het mogelijk om een eigen, persoonlijke variant op Haka samen te stellen. Hierbij zullen de deelnemers de kracht van de originele Haka ervaren en daarnaast aan de slag gaan met een unieke variant op de beroemde Haka dans. Door middel van krachtige, persoonlijke teksten en de juiste bewegingen worden de bedrijfsdoelen op een unieke wijze neergezet. Een ultieme leerervaring om jullie gezamenlijke doel te bereiken! 

  Zowel binnen als buiten mogelijk op iedere locatie

  De workshop Haka is geschikt voor iedereen en kan door ons op iedere locatie worden verzorgd, zowel binnen als buiten. Ook op uw eigen locatie, bij u op het bedrijf of op een externe locatie naar keuze. Wij adviseren u graag en gratis over de best passende Haka-locatie bij u in de directe omgeving. Meer weten? Neem dan contact op met ons organisatie-buro voor meer informatie over een onvergetelijke Haka-workshop voor jullie team. 

  • 9
   Door:

   Wij hebben een geweldige haka-workshop gehad, lekker buiten in het park, waarbij de energie (en de teamspirit!) ging stromen!

  • 9
   Door:

   Een prachtige teambuildingsactiviteit. Mooie opstart van de dag, met de nodige humor onder leiding van een zeer enthousiaste Pieter. Prachtig om ook wat andere kanten van je collega's te zien. Zeker een aanrader!

  • 8.5
   Door:

   De omslag maken van wetenschappelijk en geld georiënteerd naar de verbinding met de natuur en Moeder Aarde via de Haka was voor veel mensen heel moeilijk. Het duurde best lang voordat zij de boodschap snapte. Jullie docent was uitstekend maar had zijn handen vol aan deze groep. Hij heeft het heel goed gedaan en wij hebben genoten. De zelf verzonnen Haka wordt nog steeds binnenshuis gebruikt en we gaan het zeker bijhouden!

  • 9
   Door:

   De haka workshop was een geweldig leuk intermezzo tijdens onze werksessie over datamanagement. Complimenten voor Pieter, die ons dingen liet doen die we nooit hadden verwacht!

  • 9
   Door:

   Een ontzettend leuke workshop! Je kreeg ook extra informatie over de Maori wat het nog leuker maakte, wij vonden het top!

  • 10
   Door:

   De Haka vond iedereen fantastisch; vooral het moment dat we zelf een eigen haka mochten bedenken. Pieter verzorgde de workshop onwijs goed. Heel interessant om ook de geschiedenis en leefwijze van de Maori te leren kennen. Iedereen vond het onvergetelijke activiteit!

  • 8
   Door:

   De HAKA workshop was door middel van de achtergrondverhalen en de motivatie van de trainer een zeer inspirerende training die door alle deelnemers enthousiast is ontvangen. Samen de spirit ontdekken en uitoefenen brengt vernieuwende teamenergie.

  • 8
   Door:

   We hebben hele leuke workshop gehad. De instructeur wist precies hoe hij het moest aanpakken om iedereen mee te krijgen. Aan het eind van de workshop hadden de drie groepen elk hun eigen haka gemaakt, die ze met veel passie uitvoerden. Elke groep had goed nagedacht over welke boodschap ze wilden overbrengen met hun haka: een genot om te zien!

  • 9
   Door:

   Wij hebben een erg inspirerende Haka workshop gedaan. De workshop werd gegeven door een gepassioneerde trainer en was een leuke mix van actief bezig zijn en achtergrondinformatie. Vol energie konden we weer verder met onze teamdag, heel geslaagd!

  • 9
   Door:

   Super enthousiaste trainer met een interessant achtergrond verhaal over de HAKA.

   De energie was voelbaar na het uitvoeren van deze workshop, iedereen uit zijn comfort zone maar iedereen deed enthousiast mee. Een groot succes op onze jaarlijkse Management dag, waar men het nu nog over heeft!

  • 10
   Door:

   Het was echt weer top. Onder leiding van de instructeur hebben we massaal de HAKA gedanst. Het was erg leuk en een passende afsluiting van onze leiderschapstraining.

   Dank jullie wel voor de bemiddeling en alle credits voor de instructeur en zijn team.

  • 8
   Door:

   Leuke ervaring, enthousiaste trainer. Het gaf goede energie!

  • 8
   Door:

   Kracht, plezier, ontspanning en verbinding komen samen: Haka!

   Met alle teamleiders van Countus de Ka Mate uitgevoerd en onze eigen Haka gemaakt onder de inspirerende leiding van Pieter.

  • 7
   Door:

   De twee trainers van Buitenbusiness hebben ons zeer professioneel Tai Chi en Haka laten ervaren op het strand in Scheveningen. Twee workshops die qua energie ver uit elkaar liggen maar toch een connectie hebben. De medewerkers waren na afloop enthousiast over de workshops.

  • 8.5
   Door:

   De HAKA op Papendal is goed verlopen. De gasten waren tevreden.

   Bedankt voor de samenwerking.

  • 7
   Door:

   Prima workshop.

   Top: leuk onderwerp + actief

   Tip: verhaal zou wat meer kop + staart mogen hebben

  • 10
   Door:

   De Haka workshop zindert nog na in ons team, wat een beleving! Het heeft ons meer dan ooit samengebracht, wat een inspiratie, kracht en teamenergie! Dankjulliewel!

  • 10
   Door:

   Wij hebben gisteren een Haka workshop gedaan. Hoewel ik hier zelf niet aan heb deelgenomen, heb ik van iedereen positieve reacties gekregen. Iedereen vond het geweldig om te doen en ook leuk om de soms ongemakkelijke gezichten van anderen te zien. Het was dus heel erg geslaagd!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *
 • Deze activiteit kan op iedere locatie verzorgd worden. Wij voorzien je graag en gratis van een objectief advies omtrent de best passende locatie(s). Hieronder alvast enkele suggesties voor locaties waar deze activiteit goed tot zijn recht zal komen: