E-Scooters en E-Fat Bikes

De elektrische E-Scooters en E-Fat Bikes zijn uitermate geschikt voor een stoere tocht door het mooie Nederlandse landschap. Geschikt voor iedereen, jong en oud, sportief en minder sportief, je stapt er op en kunt gelijk gaan. Ideaal voor een vergaderbreak. Met de wind door je haar en een grote glimlach op je gezicht toer je lekker door het landschap. Reken maar dat je veel bekijks trekt op deze scooter en fietsen. Stoer, hip, milieuvriendelijk en super leuk om te doen. Een leuke en ontspannen activiteit tijdens of na een vergaderdag, maar natuurlijk ook gewoon zo te boeken!

 •   Mogelijk in heel Nederland
 •   Plezier gegarandeerd
 •   Wow-factor
 •   Minimaal aantal deelnemers is 20 personen
 •   Mogelijk vanaf 16 jaar
 • E-Scooters, E-Fat Bikes en Fatmax E-step

  De elektrische steps, scooters en bikes zijn uitermate geschikt voor een leuke tocht door het bos, de duinen of door de stad. Een E-Fat Bike die over alle paden gaat en het mooiste is, je hoeft er niks voor te doen. Deze stoere vervoersmiddelen zijn elektrisch aangedreven! Geschikt voor iedereen, jong en oud, sportief en minder sportief, je stapt er op en kunt gelijk gaan. Ideaal voor een vergaderbreak. Gegarandeerd met een grote smile op je gezicht en veel bekijks door omstanders. Hip, milieuvriendelijk en super leuk om te doen. Met de deelnemers maken we een inspirerende route van ongeveer 1,5 uur die voor veel vermaak zorgt. Een leuke en ontspannen activiteit tijdens of na een vergaderdag, maar natuurlijk ook gewoon zo te boeken!

  Prachtige routes door mooie landschappen

  Je doorkruist bossen, duinen of de stad met de E-Scooters of E-Fat Bikes en je rijdt jullie zelf uitgestippelde route. Een scooter of fiets die alle soorten terrein aan kan en het mooiste is, je hoeft er niks voor te doen. Door de elektrische aandrijving wordt er niet gezweet en je wordt niet moe en hoef je alleen maar te genieten van de prachtige natuur en een goed gesprek met je collega. Deze stoere scooter of E-bike is elektrisch aangedreven! Geschikt voor iedereen, jong en oud, sportief en minder sportief, je stapt er op en kunt gelijk gaan. Reken maar dat je veel bekijks trekt op deze scooter en fietsen. De E-Scooters of E-Fat Bikes worden verhuurd voor 3 uur. Wanneer je langer wilt rijden dan maken wij graag een offerte op maat.

  Leuk voor iedereen

  Het mooiste van de elektrische scooter of E-Fat Bike is dan iedereen kan opstappen en ermee wegrijden. Na een vergaderbreak even lekker een frisse neus halen met de zon op je gezicht en de haren in de wind, dat levert automatische nieuwe ideeën en inzichten op om verder te vergaderen. Iedereen heeft weer nieuwe energie. 

  Zorgeloze fietstocht of scootertocht

  De E-Scooters en E-Fat Bikes worden in perfect onderhouden staat geleverd. Voor de scooters heb je wel een rijbewijs nodig. Dit kan een motor-, auto- of brommer rijbewijs zijn. Bovendien dien je enige rijervaring te hebben. Heb je dit niet, geef dit dan aan voordat je wegrijdt zodat onze medewerkers jullie een extra uitleg geven. Heb je dit niet, geen probleem. Kies er dan voor om een E-Fat Bike te huren. Op deze coole elektrische fietsen kan iedereen rijden en het voordeel is dat je net zo snel bent als de E-Scooters. De scooters en de fietsen hebben een snelheid van 25 kilometer per uur. De E-Scooters en E/Fat Bikes hebben een actieradius van circa 50 kilometer. Het is mogelijk om helmen te huren of een extra schadeverzekering af te sluiten voor de E-Scooters en E-Fat Bikes. Minimale groepsgrootte 20 personen.

  Waar kan de tour plaatsvinden?

  Een chopper/scooter tocht of E-Fat Bike kan plaatsvinden vanaf iedere locatie in Nederland. Wij bezorgen de E-Scooters of E-Fat Bikes op de afgesproken locatie en we halen ze ook weer op. Hierdoor kan er een tocht gemaakt worden op iedere gewenste plek in Nederland. Een vergaderdag op een externe locatie of een tocht maken vanuit het kantoor, alles is mogelijk. We horen graag waar we naartoe mogen komen!

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *
 • Deze activiteit kan op iedere locatie verzorgd worden. Wij voorzien je graag en gratis van een objectief advies omtrent de best passende locatie(s). Hieronder alvast enkele suggesties voor locaties waar deze activiteit goed tot zijn recht zal komen: