Workshop Drone Vliegen

Een innovatieve workshop drone vliegen, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Ervaar het vliegen met drones samen met professionele drone operators. Vlieg met de allernieuwste high-tech drones, leg een parcours af met een echte race-drone of bestuur een drone met alleen je handen. Leer op een originele en ontspannen wijze hoe u als team beter kunt functioneren.

 •   Ontspannen en vernieuwend
 •   Mogelijk op iedere locatie in Nederland
 •   Geen ervaring nodig
 •   Hulpmiddel bij de ontwikkeling van interne communicatie en teambuilding
 •   Plezier en teambuilding
 • Workshop Drone Vliegen

  Dit programma is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. De inhoud van het programma kan, indien gewenst, afgestemd worden op het doel van je bijeenkomst. Leer op een originele en ontspannen wijze hoe je als team beter kunt functioneren. Dit kan variëren van een leuke, ontspannen vergaderbreak, tot een hulpmiddel bij de ontwikkeling van interne communicatie en teambuilding, veranderingsprocessen, inzicht in leiding geven en ontvangen en resultaat gericht werken. Spelenderwijs komen alle vraagstukken aan bod. Met de workshop 'drone vliegen' werk je op een originele manier aan het versterken van de teamspirit binnen je team of afdeling.

  Een unieke teambuildingactiviteit

  Heerlijk buiten in de vrije natuur, ver weg van de dagelijkse werkroutine, ga je op onvergetelijke wijze met verschillende high-tech drones aan de slag. De deelnemers worden direct vanaf het begin actief betrokken en komen gedurende de workshop alles te weten over professionele drones. Hierbij wordt ook de wet- en regelgeving meegenomen, waarna de deelnemers vervolgens zelf met de drones gaan vliegen. 

  De workshop

  Er wordt begonnen met een drone welke met de hand bestuurd kan worden. Zonder controller zullen de deelnemers de drone laten opstijgen. De drone kan bestuurd worden door middel van handgebaren. Door middel van leuke opdrachten wordt er geoefend met drone. De drone kan enkel door het gebruik van handgebaren iemand volgen, rondjes om de deelnemers heen vliegen, terugkomen, landen en foto's en video's maken. Nadat iedereen met de hand heeft gevlogen, gaan de deelnemers met de controller vliegen. Er kan zowel buiten als binnen gevlogen worden, zodat dit programma ook geschikt is bij minder goed weer. De workshop is zo opgezet dat er actief samengewerkt moet worden om de opdrachten met de drone goed te kunnen volbrengen.

  Spannend spel

  Een spannend spel-onderdeel van het programma is om een kleine race-drone door een uitdagend parcours te leiden. Dit lijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan, de beste stuurlui staan immers aan wal. Alleen door op de juiste wijze te communiceren en samen te werken, kunt u de drone over de finish krijgen. Ook biedt dit onderdeel de mogelijkheid om er een extra element aan toe te voegen waarbij teams het tegen elkaar opnemen op de snelste tijd neer te zetten. Laat de competitie beginnen!

  Actief en variërend

  De workshop bestaat uit diverse onderdelen waarbij de teamgeest op inspirerende en humoristische wijze wordt gevoed. Tijdens de workshop worden meerdere drones met variërende specificaties gebruikt. Deelnemers leren hierdoor verschillende drones kennen. De workshop heeft daardoor een zeer divers karakter. Als afsluiting zal er gevlogen worden met een speciale drone. Deze drone beschikt over een camera waarmee op grote hoogte de natuurrijke omgeving ontdekt zal worden. Een uniek kijkje vanuit de lucht!

  Geschikt voor iedere locatie

  De workshop is mogelijk op alle inspiratie-locaties of op een locatie naar eigen keuze. De activiteit wordt begeleid door een professionele instructeur die is voorzien van alle benodigde vergunningen. Het programma duurt ca. 2 uur, maar kan naar wens zonder meerprijs uitgebreid worden naar 3 of 4 uur. Meer informatie over de workshop drone vliegen? Bel, mail of chat met BuitenBusiness.

  • 10
   Door:

   We hebben een hele leuke middag gehad bij de Workshop Drone Vliegen met 2 enthousiaste drone-instructeurs. Goed georganiseerd, goede apparatuur en iedereen komt ruimschoots aan de beurt. Een aanrader!

  • 9.5
   Door:

   Het was een hele geslaagde en leuke workshop. Volop ruimte om te ervaren hoe het is om met een drone te vliegen en natuurlijk leuk om er een spelelement in terug te vinden. Het werd bovendien op een leuke enthousiaste wijze begeleid. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

  • 9
   Door:

   Last minute aangevraagd, heel goed geregeld door de mensen van Buiten Business. Alle deelnemers deden actief mee, een heerlijk einde van een dag vol overleggen en presentaties

  • 8
   Door:

   Heel leuk! Vooral het parcours en de mogelijkheid buiten te vliegen.

  • 9
   Door:

   We hebben een gezelligmiddag gehad. De twee jongens die de workshop gaven deden het super! Interactief en namen ruim de tijd.

  • 10
   Door:

   Leuke activiteit! Goed begeleid, en enthousiaste kerels!

  • 8
   Door:

   Prachtig en mooi. Je moest wel lang wachten voor je telkens aan de beurt was. Dus ik zou adviseren niet 2 drone op 20 man, maar minimaal 4-6 drones. Zodat je vaker aan de beurt kan.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *
 • Deze activiteit kan op iedere locatie verzorgd worden. Wij voorzien je graag en gratis van een objectief advies omtrent de best passende locatie(s). Hieronder alvast enkele suggesties voor locaties waar deze activiteit goed tot zijn recht zal komen: